Filtre
 lei
 lei

Zahar si indulcitori

Zahar Diamant la punga de hartie 1Kg
Zahar vanilinat Dr. Oetker 8 g x 4 bucati
Zahar Coronita Agrana, pachet hartie 1 kg
Zahar alb Auchan, 1 Kg
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie germania
Zahar vanilat Bourbon Dr. Oetker 8 g
Zahar brun Demerara 500 g
Zahar vanilinat Dr. Oetker 8g
Zahar pudra Diamant 500 g
Zahar brun Diamant 500 g
Zahar pudra Margaritar 500 g
Zahar fin extra alb Brilliant, 1 Kg
Esenta de vanilie Ruf, 4 fiole x 2 ml
Zahar brun Dark Demerara 500 g
Zahar brun Muscovado 500 g
Zahar brun Coffee Crystals 500 g
Zahar pudra vanilat Daily 200g
Zahar Furnicuta, punga hartie, 1kg
Zahar alb Auchan, 200 buc. x 5 g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Indulcitor tablete Diamant 650 buc
Zahar cu scortisoara Dr. Oetker 8 g
Zahar brun Auchan, 200 buc. x 5 g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Zahar Brun Gold Demerara 500g
Zahar Vanilinat (5+1) Cosmin 48g
Zahar cubic Diamant 500 g
Indulcitor cu stevie Sugarel 200 buc
Esenta de rom Ruf, 4 fiole x 2 ml
Zahar cu aroma de rom Dr. Oetker 8 g
Zahar stick brun Margaritar 200 X 5 g
Zahar pudra Dr.Oetker cu aroma de rom, 50 g
Zahar brun cubic Trop Garom 300 g
Zahar Brun Arom Food 500 g
Indulcitor lichid de masa Diamant 300 ml
Fructoza 300 g
5.9

In stoc

Zahar vanilinat Coseli 8 g
Zahar pudra Diamant cu dozator, 250 g
Zahar vanilinat Coseli 50 g
Zahar brun cubic Auchan, 1kg
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Zahar Vanilinat Cosmin, 8g
Zahar pudra vanilie Alex, 5 g
Zahar alb Diamant figurine, 500 g
Zahar pudra din trestie ECO Auchan, 500g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie

Descopera cele mai noi si rafinate tipuri de zahar si indulcitori din oferta Auchan!

Iti punem la dispozitie o lista variata de sortimente, de la cei mai renumiti producatori in domeniu, pentru a completa oricand necesarul de zahar si indulcitori de acasa. Pe rafturile celui mai apropiat magazin Auchan vei gasi produse pentru indulcirea bunatatilor pe care le pregatesti, alaturi de preturi pe care nu ai cum sa le ignori.

Dar inainte de a pleca la cumparaturi, consulta cu multa atentie produsele din categoria online “Zahar si indulcitori”, pentru ca ti-am pregatit o lista extinsa de sortimente: zahar vanilat, zahar pudra, zahar alb Coronita sau Margaritar, zahar alb Cristal, esenta de rom, esenta de vanilie, esenta de lamaie, zahar cubic, zahar brun, ambalate in gramaje variate, in functie de nevoile fiecarei gospodine.

Pentru a-ti fi mai usor sa gasesti produsul pentru care te afli in aceasta pagina, iti recomandam sa utilizezi filtrele de sortare rapida.

Oferta noastra la zahar si indulcitori este mai mult decat variata, asa ca poti gasi imediat produsul dorit, special pentru desertul pe care vrei sa il prepari. Vrei sa faci o prajitura cremoasa si cu blat pufos? Ti-e dor sa ii astepti acasa pe cei dragi cu miros de cozonaci sau de clatite? Cumpara zahar si indulcitori de la cel mai apropiat magazin Auchan, alaturi de toate celelalte ingrediente necesare dospirii unui desert ca la mama acasa.

Pentru ca la noi, gasesti intotdeauna cele mai convenabile produse, atunci cand vrei sa gatesti pentru cele mai speciale persoane din viata ta. Trebuie sa stii ca produsele din categoria “Zahar si indulcitori” pot fi livrate chiar la pragul usii tale, alaturi de alte bunatati comandate online de pe site-ul nostru.

Pentru a afla mai multe informatii despre conditiile unei livrari la domiciliu, in cel mai scurt timp posibil, poti plasa comanda online sau ne poti contacta telefonic la numarul de telefon 021-9141, de Luni pana Sambata, intre orele 8:00-20:00, cu exceptia sarbatorilor legale. 

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.