Produse

Descopera apa minerala naturala Aquatique - Hidratarea perfecta pentru intreaga familie

Apa minerala naturala Aquatique este o sursa ideala de hidratare pentru orice persoana care isi doreste sa aiba un stil de viata sanatos. Cu o compozitie echilibrata si o mineralizare redusa, apa Aquatique este recomandata pentru consumul frecvent al intregii familii.

Siguranta si Puritatea din Muntii Carpati

Desi necesarul zilnic de apa poate varia in functie de inaltime, greutate, temperatura ambientala, stare de sanatate, nivel de activitate si alimentatie, specialistii recomanda un consum de 30-40 ml de apa per kg-corp pe zi. In timp ce multi oameni aleg sa consume apa de la robinet, apa Aquatique este o alegere mult mai sigura si mai sanatoasa, datorita procesului sau natural de purificare.

Apa minerala naturala oligominerala Aquatique isi are izvorul in inima muntilor Carpati, la o altitudine de 1.100 m, intr-o zona protejata de Parcul Natural Bucegi, rezervatia naturala Abruptul Prahovean. Aceasta sursa naturala de apa este nealterata de poluare sau substante chimice, si isi face drumul direct din munti la tine in casa, astfel incat poti fi sigur ca apa pe care o consumi este pura si curata.

Apa Minerala Naturala Recomandata de Specialisti

In plus, apa minerala naturala Aquatique indeplineste criteriile de compozitie si puritate pentru a putea fi consumata de bebelusi si copii. Continutul recomandat de minerale al apei este sub 120 mg/l, iar Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului „Alfred Rusescu” atesta faptul ca apa minerala naturala Aquatique corespunde criteriilor indicate pentru prepararea alimentelor destinate sugarilor. Societatea Romana de Pediatrie confirma, de asemenea, faptul ca apa oligominerala Aquatique poate fi folosita ca atare sau pentru pregatirea hranei bebelusilor si copiilor.

Flexibilitate si sanatate intr-un singur recipient

Apa Aquatique vine in trei dimensiuni de recipiente: 2 litri, 5 litri si 0.5 litri. Fie ca alegi sa o consumi acasa, la birou sau in timpul calatoriilor, Aquatique iti ofera flexibilitatea de a alege dimensiunea potrivita pentru tine si stilul tau de viata. De asemenea, apa minerala naturala Aquatique poate fi folosita si pentru a prepara ceaiul preferat, fara a elimina nitritii, nitratii si metalele grele care se pot gasi in apa de la robinet.
In plus, apa minerala naturala Aquatique poate fi utilizata in cadrul unui regim de slabire, datorita beneficiilor sale asupra eliminarii toxinelor si a prevenirii constipatiei. Astfel, consumul regulat de apa minerala naturala Aquatique poate fi benefic nu doar pentru hidratarea organismului, ci si pentru mentinerea unei stari de sanatate optime.

In concluzie, apa minerala naturala Aquatique este o alegere ideala pentru orice persoana care isi doreste sa aiba un stil de viata sanatos. Siguranta, puritatea si flexibilitatea sunt doar cateva dintre beneficiile oferite de apa Aquatique, care poate fi consumata cu incredere de intreaga familie.