Accesorii interior

174 Produse
Filtre
Brand
Tip Produs
Interval preț

Modulator FM - ideal pentru a da o noua viata automobilului tau

Muzica este o sursa de energie neconditionata pentru orice zi si ocazie, iar piesa preferata ascultata la volum inalt, in propria masina, poate deveni o forma de terapie pentru creierul tau. Daca nu mai doresti sa asculti radioul sau nu poti introduce un stick cu muzica in masina ta, solutia perfecta si ieftina este sa achizitionezi un modulator FM. Acesta se conecteaza simplu prin USB sau bluetooth si ofera oportunitatea de a conecta muzica din telefon direct in masina ta.

La Auchan gasesti modulatoare FM care pot reda muzica precum niste boxe auto, ce pot fi conectate de la smartphone sau tableta. Astfel, poti conecta atat muzica playlist-ul preferat, cat si radioul cu cele mai importante stiri sau cu mp3 player. Totodata, modulatoarele auto din oferta noastra iti ofera posibilitatea de incarcare inteligenta, contin adaptor FM, precum si functia de a discuta la telefon prin intermediul modulatorului, fara a scoate telefonul.

Boxe auto si difuzoare pentru convorbiri nelimitate in masina

Datorita functiei bluetooth, poti conecta telefonul tau la modulatorul FM si discuta cu oricine fara a te abate de la condus. Vei auzi persoana cu care discuti prin boxele auto si vei putea discuta cu aceasta datorita difuzoarelor care permit redarea sunetelor exact cum au fost captate. Prin urmare, vei avea o experienta placuta si sigura de condus, in timpul discutiei telefonice.

Descopera in magazinele noastre sau in oferta online, electrocasnice Hi-tech si multimedia utile (televizoare si accesorii, casti, boxe wireless) pentru a mentine energia pe care ai acumulat-o in timpul condusului, ascultand muzica preferata.