Scule si Unelte

403 Produse
Filtre
Brand
Tip Produs
Interval preț

Cele mai bune scule si echipamente de mana sunt elemente care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul niciunui gospodar desavarsit.

Acestea reprezinta solutiile ideale atunci cand ai de reparat intr-un timp scurt problemele ce pot aparea in casa ta. Cele mai bune scule de mana iti vor garanta siguranta atunci cand lucrezi in gospodarie, dar si eficienta totala.

Auchan.ro iti pune la dispozitie o gama foarte variata de scule de mana, care pot fi utilizate fara grija si care se pot adapta oricarei situatii.

Pe site-ul nostru poti descoperi set de 6 surubelnite cu precizie si elemente precum ruleta, foarfeca, cutter metalic, perie de sarma cu maner sau set de chei imbus. Toate aceste scule de mana te vor ajuta sa rezolvi probleme dintre cele mai complexe care pot aparea in gospodaria ta.

Auchan iti pune la dispozitie si scule zidarie, precum ciocan lacatus, subler metalic, fierastrau de mana, bidinea sau spaclu cu maner moale. Tot de pe site-ul nostru poti cumpara si rezerve lame fierastrau, cadru fierastrau sau metru de tamplarie. De asemenea, Auchan.ro iti ofera acces la o gama variata de chei. Gasesti cheie fixa, cheie combinata, cheie de 6mm, cheie de 9mm, dar si cheie de 17mm. Din gama noastra de produse fac parte doar variante de la producatori de top.

Gasesti pe site-ul Auchan scule de mana Pouce, scule de mana Topex, dar si scule de mana Top Tools. Iti recomandam si produsele de marca proprie Auchan, care vin cu garantia calitatii si cu promisiunea eficientei. Toate produsele din aceasta categorie sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate si sunt disponibile pentru a fi comandate online.

Trebuie doar sa selectezi variantele pe care doresti sa le ai, sa alegi magazinul Auchan in care le vrei livrate, iar de restul ne vom ocupa noi.