Piscine si Accesorii

259 Produse
Filtre
Brand
Tip Produs
Interval preț

Vara aceasta pregateste-te cu cele mai noi piscine si accesorii speciale pentru familia ta.

Chiar daca iti doresti Piscina Intex Bebe, speciala pentru cei mici, sau o Piscina Garden Star de care te poti bucura si tu, la Auchan le vei gasi pe ambele. Mai mult, gasesti si toate accesoriile de care are nevoie piscina ta.

Piscinele sunt dorinta oricarui copil vara, atunci cand caldura este foarte puternica. Toti ne dorim un loc in curtea casei in care sa ne racorim si in care copilul nostru se va distra alaturi de vecinii si prietenii lui. In functie de varsta celui mic, exista mai multe tipuri de piscine, forme si marimi, deoarece Auchan se gandeste la siguranta clientilor sai.

Pe langa piscinele gonflabile, aici vei gasi si echipamente piscine, piese piscine, cum ar fi clor rapid granulat, kit testare PH, filtru, perie dreapta, dozator pentru tablete, minciog, termometru, floculant, dar si o solutie speciala anti-alge. Astfel, iti poti pastra piscina intr-un mediu curat si steril, pentru corpul si pielea ta, dar si pentru cei mici.

Cumpara acum cele mai noi piscine si bucura-te de distractia care vine odata cu acestea. Nu uita de accesorii piscina, care te vor ajuta sa cureti piscina si te vor asigura de un PH si o temperatura potrivita pielii tale.

Mai mult, Auchan iti ofera preturi accesibile oricarui buget, oferte avantajoase si produse de calitate. Viziteaza cel mai apropiat magazin Auchan si descopera toate produsele din gama de piscine si accesorii piscina de care o sa ai nevoie vara aceasta. Daca nu poti ajunge intr-un magazin fizic, nu uita ca exista produsele preferate si online, pe site-ul Auchan.ro

Cu Auchan, ai o multime de motive sa incerci produse noi si sa te bucuri de timpul acordat in familie. Vara aceasta este despre tine si copilul tau cu ajutorul piscinelor gonflabile si accesoriile pentru piscine.