Produse

Croissant 7 Days – gustul inconfundabil al copilariei

Legenda spune ca acest produs, croissantul, a fost inventat pentru a sarbatori un eveniment important: mai exact sfarsitul invaziei Imperiului Otoman in Viena. Pentru ca a devenit un simbol, pe atunci, in 1683, oamenii au continuat sa il prepare si sa il consume. Prin urmare, nu este de mirare faptul ca un croissant este un produs atat de cautat si dorit. In special de copii.

Cel mai cunoscut produs din categoria dulciurilor – croissant este, cu siguranta, croissantul 7 Days. Cu blatul moale si pufos, completat de umpluturile de diverse sortimente de lapte, ciocolata sau fructe, aminteste cu nostalgie de masa dulce preferata a copilariei: croissant cu ciocolata si un pahar cu lapte.

Cornurile cu ciocolata sau cu lapte de la 7 Days se bucura de o popularitate foarte mare in randul consumatorilor de prajituri si fursecuri, biscuiti si napolitane sau gauffre. Si pentru a-ti oferi posibilitatea de a simti si tu aceeasi bucurie, le-am adus pe rafturile magazinelor Auchan.

Corn Boromir – desert pufos si delicios

Pe alta parte, calitate cornurilor Boromir nu poate fi contestata. Este si ea foarte apreciata. Alaturi de croissantele 7 Days glazurate sau nu, cu sampanie sau gem de fructe si cornurile cu ciocolata Chipicao, croissantele Boromir ofera un prilej de rasfat si bucurie pentru papilele gustative la fiecare muscatura.

Alaturi de diferite produse de bacanie, in magazinele Auchan vei gasi si aceste tipuri de croissante sau cornuri care iti vor aminti, cu siguranta, de momentele in care erai copil de fiecare data cand le vei gusta. Deoarece, uneori, calitatea unui produs se masoara si in emotiile si amintirile pe care acesta le reimprospateaza.