Apa, ceai si sucuri bebelusi

Produse
Filtre
Brand
Tip Produs
Interval preț

Apa pentru bebelusi, pentru o hidratare corecta in orice moment al zilei

Bebelusul tau are nevoie, intotdeauna, de o hidratare corespunzatoare, indiferent de momentul zilei. In acest sens, oriunde ati merge impreuna, fie ca il scoti pe cel mic la plimbare in parc, fie ca va aflati in casa, trebuie sa consume apa pentru bebelusi. De asemenea, o sticla de apa pentru bebelusi v-ar putea ajuta atat la diluarea sucurilor, cat si pentru potolirea setei celui mic. Nu uita ca pe langa apa, poate consuma, in timpul zilei, si ceai pentru bebelusi sau lapte si bauturi pentru bebe. In functie de varsta bebelusului tau, poti alege dintre mai multe formule de lapte, dar si cereale lichide.

Apa plata pentru bebelusi poate fi folosita la prepararea hranei celui mic

Pe langa diluarea sucurilor si hidratare, apa de bebelusi poate fi folosita si pentru prepararea hranei. De exemplu, din oferta Auchan poti alege sa achizitionezi apa pentru bebelusi de la Hipp la 1.5 litri. Tine minte ca o sticla de apa de bebelusi trebuie tinuta in permanenta in preajma copilului, mai ales in perioadele calduroase. Iar, pentru ca cel mic sa aiba parte de toate vitaminele si mineralele necesare, ii poti da suc de fructe si legume. O alimentatie corecta il va ajuta pe bebe sa se dezvolte armonios si sanatos. Pe langa produsele de puericultura si accesoriile utile pentru bebelus, nu uita ca are nevoie si de produse de igiena si ingrijire de bebe.

Te asteptam la Auchan cu cea mai sanatoasa apa pentru sanatatea bebelusului tau! Oferim produse la preturi foarte bune, asa ca vino chiar astazi in cel mai apropiat magazin de casa ta, pentru a reface stocul de apa dedicat celui mic.

Chiar daca laptele joaca un rol important in hidratarea unui bebelus, copiii de peste 6 luni pot consuma apa plata, atat timp cat formula acesteia urmeaza o serie de specificatii clare. Conform Uniunii Europene, apa pentru bebelusi trebuie sa contina un continut de dioxid de carbon sub 250 mg/l, adica este o apa minerala naturala plata.

Mai mult decat atat, apa pentru bebelusi are o mineralizatie scazuta, fiind clasificata ca “oligominerala sau slab mineralizata”, cu un continut de saruri minerale (calculat ca reziduu sec) nu mai mare de 500 mg/l. De asemenea, apa pentru bebelusi, special tratata conform normelor Uniunii Europene, este preferata pentru realizarea hranei acestora.

Pentru gatit, apa utilizata trebuie sa aiba un continut de fluor mai mic de 1.5 mg/l si un continut de nitrati (azotati) sub 10 mg/l. Conform specialistilor, apa plata de la izvor este net superioara celei de la robinet, pentru sanatatea bebelusilor. Apa pentru bebelusi nu contine impuritati si este supusa unor procese atent supravegheate de filtrare si purificare.

Vezi in categoria online “Apa pentru bebelusi” care sunt cele mai bune solutii pentru hidratarea sanatoasa a celui mic, apoi un simplu click pe produsul respectiv iti va spune si care sunt magazinele Auchan in care poti gasi apa respectiva.

Te asteptam cu cele mai bune preturi pentru fiecare apa de bebelusi pe care vrei sa achizitionezi de pe rafturile magazinelor Auchan! Produsele din aceasta categorie se pot cumpara si online, asa ca treci rapid prin toti pasii de comanda, iar noi iti vom livra apa pentru bebelusul tau in cel mai scurt timp posibil!