Produse

Saruri de rehidratare HIPP si sucuri de fructe pentru bebelusi - Produse de calitate pentru copii sanatosi

Sarurile de rehidratare sunt un mix special, menit sa inlocuiasca electrolitii, lichidele si zaharurile pe care le-a pierdut organismul in urma deshidratarii. Folosirea acestor saruri este foarte importanta pentru bebelusi, mai ales cand sufera de episoade de diaree sau enterocolita, astfel incat Auchan.ro pune la dispozitia parintilor responsabili produse de cea mai buna calitate pentru rehidratarea micutilor, indiferent ca este vorba despre lapte si bauturi pentru bebe, formula pentru lapte, cereale, apa pentru bebelusi, ceai pentru bebelusi, sucuri de fructe si legume sau despre diferite solutii de rehidratare special concepute. Ultimele tipuri de produse sunt fabricate de marca Hipp, au in compozitie ingrediente sanatoase si se pot achizitiona la preturi accesibile.

Solutii de rehidratare si sucuri pentru copii - Diversitate de arome si ingrediente naturale

In magazinul nostru vei gasi sucuri eco din fructe si legume si solutii de rehidratare orala special concepute pentru gustul si bunastarea celor mici. Sucurile eco au in componenta mere si struguri, pere sau fructe rosii, putand fi cumparate in sticle de 200 ml. De mentionat este faptul ca nu contin adaos de zahar, nici coloranti sau conservanti, fiind recomandate copiilor cu varsta de peste 4 luni. Sucurile se pot consuma la masa si intre mese, diluate cu apa in proportie de 1:2. Pentru mamicile care vor sa imbunatateasca starea copiilor, Auchan.ro ofera suc de pere fara gluten, care inmoaie scaunul. Sucurile trebuie sa fie consumate in maxim 3 zile de la data deschiderii.

Daca ai nevoie de o solutie de rehidratare orala pentru bebe, poti opta pentru produsele din magazinul nostru, gata preparate, dietetice, cu gust de mar sau de morcov si orez, ideale pentru suplimentarea cu apa si minerale.

Te asteptam la cumparaturi pe Auchan.ro!