Apa Bucovina – Sanatate si vitalitate din Bucovina

Povestea Bucovina incepe in Dorna Candrenilor, o zona feerica, situata intr-o arie izolata de oameni si orice alta activitate industriala, unde, de sute de ani, apa isi pastreaza prospetimea si puritatea naturala.
Izvorul din care provine apa naturala Bucovina este situat in valea cunoscuta sub numele de Depresiunea Dornelor, ce pastreaza puritatea si proprietatile sale benefice. De-a lungul unei indelungate calatorii subterane, acolo unde apa este cea mai pura, aceasta isi dobandeste minunatele proprietati. Aceasta calatorie lunga ajuta apa sa se imbogateasca cu calciu, magneziu si toate oligoelementele esentiale corpului uman.

De ce sa alegi Bucovina?

  1. Apa Bucovina are o mineralizare echilibrata.
  2. Apa Bucovina izvoraste natural sub efectul presiunii subterane si nu prin forare.
  3. Apa Bucovina are certificare de la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si a Copilului Alfred Rusescu.
  4. Apa Bucovina are o compozitie chimica echilibrata ce ofera aportul necesar de energie pentru organismul uman.

Mineralele esentiale din Apa Bucovina

Potasiu ajuta la mentinerea echilibrului apei in tesuturi si favorizeaza eliminarea toxinelor.
pH-ul exprima caracterul acido-bazic al unei ape, iar apa Bucovina are un pH de 7.27 care este optim pentru organism.
Magneziu are un efect antistres si ajuta la realizarea proceselor metabolice.
Calciu ajuta la intarirea oaselor si la buna functionare a sistemului nervos, sistemului muscular si sistemului imunitar.

Bucovina pentru copii cu licenta Tedi

Apa Bucovina pentru copii este special creata pentru nevoile de alimentatie si mineralizare a copiilor, provenita din izvoare ce pastreaza intacte puritatea si proprietatile sale benefice, si este recunoscuta pentru continutul scazut de minerale, lucru care o face potrivita chiar si pentru organismul sensibil a celor mici. Capacul inteligent No Drop este creat special pentru a evita scurgerea apei din sticla.
Bucovina 2Go pentru cei active

Apa Bucovina 2Go

Este creata pentru persoanele active, cu un capac special, perfect pentru alergare, cycling, jogging sau sala, iar compozitia sa echilibrata de apa oligominerala contine o cantitate perfecta de minerale pentru organismul uman.

Apa minerala naturala necarbogazificata Bucovina pentru toata familia

Apa minerala naturala clasica Bucovina este perfecta pentru familiile mari deoarece este foarte usor de depozitat. Sistemul inteligent de imbuteliere ajuta apa sa isi mentina prospetimea un timp indelungat.
Apa necarbogazificata Bucovina are un continut echilibrat de saruri minerale ce te ajuta sa iti pastrezi aportul de minerale benefice organismului, si o puritate originara, ce nu contine nici un contaminant fizico-chimic si microbiologic.

Apa minerala naturala carbogazificata Bucovina pentru toata familia

Apa minerala naturala carbogazificata Bucovina se caracterizeaza printr-un continut redus de sodium, un gust placut si echilibrat, precum si de proprietati deosebite de a lega si retine dioxidul de carbon, ce asigura tranzitul normal de electroliti in organism, ce sunt esentiali functionarii optime a acestuia.

Apa fructata Bucovina

Apa fructata Bucovina este realizata din apa naturala Bucovina cu un strop de fruct, perfecta pentru a te racori. Apa fructata Bucovina este disponibila in 3 arome diferite pentru a fi pe placul oricui: lamaie, piersica si mar. Va recomandam sa serviti apa fructata rece!

Asadar, orice apa Bucovina ai alege, poti fi sigur ca te bucuri de o apa gustoasa si naturala, care iti ofera tot aportul de minerale si electroliti de care corpul tau are nevoie.