HiTech, MultimediaTV, Audio - Video si FotoCastiCasti cu firCasti in ear Hama Basic negre cu microfon

Casti in ear Hama Basic negre cu microfon

Cod produs: 643424
Se încarcă recenziile...

Stoc Limitat

24,83 lei

Modalitati livrare

Loading...

Produse similare

Casti in ear Hama Basic negre cu microfon - Comanda online acum

Casti in ear Hama Basic negre cu microfon

Alternarea intre redarea muzicii si primirea apelului telefonic este asigurata de microfonul incorporat; astfel nu pierdeti nici un apel telefonic in timpul ascultarii muzicii.
Cu ajutorul telecomenzii incorporate puteti accepta si termina convorbiri, activa comanda vorbita si alege muzica preferata play/pauza/titlu inainte/titlu inapoi (daca sunt sustinute de telefon).
Forma perfect adaptata reduce zgomotele externe nedorite, astfel putand sa savurati fara incidente muzica preferata.
Pavilioanele din silicon pentru urechi, in trei marimi diferite (S, M, L) asigura o plasare perfecta, individuala.Protectia contra indoirii dintre casca si cablu impiedica ruperea acestuia marind astfel durata de functionare.
Stratul de acoperire cu aur al fisei asigura transferul sigur al semnalului si o calitate superioara audio.

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
casti-hama-in-ear-basic-negre-cu-microfon-8818148147230.jpg

Casti in ear Hama Basic negre cu microfon

Stoc Limitat

24,83 lei

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.