Cocorico – Marca de pui 100% naturala

Cocorico este un brand ce se mandreste cu cresterea celor mai naturali, sanatosi si deliciosi pui. Brandul Cocorico furnizeaza produse de inalta calitate si promoveaza valorile marcii bazate pe alimente proaspete si naturale, calitate premium si cele mai inalte standarde de productie si responsabilitate sociala.

Povestea Cocorico – Carne de pui naturala din 1982

Povestea Cocorico a inceput in anul 1982 cu ferma Avicola Buzau, situata la poalele Muntilor Carpati, in cea mai fertila parte a Campiei Romane. De-a lungul anilor, Cocrico a devenit una dintre cele mai respectate si iubite marci de carne de pui, aleasa de milioane de oameni din Romania si restul Europei.

Cocorico isi dezvolta productiile in mai multe directii: Fabrica moderna de productie hrana pentru pui, Abator de pasari dotat cu cele mai inalte tehnologii, Fermele Cocorico si Compania de distributie a produselor.

Valorile Cocorico – Pui crescuti conform standardelor etice

Cocorico se mandreste cu faptul ca este marca de pui 100% naturala. Acestia si-au propus sa fie furnizori de calitate a produselor naturale si sanatoase din pui, care nu contin hormoni de crestere, antibiotic, care nu sunt modificare genetic si sunt non-GMO.

Valorile si misiunea Cocorico este:

 1. Pui crescuti conform standardelor etice
 2. Productie conform standardelor etice
 3. Pui tratati cu grija
 4. Pui hraniti 100% natural

Produsele Cocorico – Pui pentru toata familia

Produsele de pui Cocorico sunt certificate la cele mai inalte standarde de calitate. Cocorico ofera o gama variata de produse de pui pentru toate gusturile si preferintele.
Iata cateva dintre cele mai populare produse Cocorico:

 1. Cocorico Cocorici
  Cocoricii sunt gama de bunatati de pui tip crenvurst, gata preparati, potriviti pentru intreaga familie, de la copii la adulti. Crenvurstii Cocoricii sunt preparati din carne de pui 100% proaspata, produsi folosind doar ingrediente si condimente 100% naturale, la cele mai inalte standarde de calitate. Sortimentele Cocoricii include: Cocorici Clasici, Cocorici Mediteraneeni si Cocorici Picanti.
  Aceasta gama face parte din Cocorico Original, care ofera consumatorilor preparate de pui “ready to eat”.

 2. Cocorico Cocopastrami
  Cocopastrami de la Cocorico sunt produse 100% romanesti gata preparate cu grija din carne de pui proaspata, marinate cu condimente naturale.
  Descopera varietatea si gustul delicious al diverselor preparate de pastrame afumate din: puple, ciocanele si aripioare si piept de pui, pe care le poti savura in orice moment al zilei ca aperitiv, in salate sau sandwich-uri.
  Aceasta gama face parte din Cocorico Original, care ofera consumatorilor preparate de pui “ready to eat”.

 3. Cocorico CocoBaked
  Cocobaked sunt o gama de produse de pui de la Cocorico coapte, gata de servit. Acestea sunt gatite doar din carne proaspata, pentru un aport optim de proteine, vitamine si minerale.
  Puiul este marinat doar cu condimente naturale si vine intr-o varietate de specialitati: piept, pulpe, copanele si aripioare de pui.

 4. Cocorico Marinate
  Gama de produse marinate de la Cocorico este special creata pentru toti cei care iubesc carnea proaspata si doresc sa incerce o specialitate de carne marinata ce contine 100% ingrediente naturale. Aceste produse se gasesc in 4 variante disponibile: copanele, aripi de pui intregi, pulpa cu os si pulpa fara os.

 5. Carne de pui proaspata Cocorico
  Carnea de pui de la Cocorico este o carne proaspata, 100% naturala, crescuta din pui ingrjiti si tratati etic. Aceasta carne este bogata in nutrienti si aminoacizi esentiali necesari pentru sintetizarea proteinei. Aceasta carne alba are un continut ridicat de proteine, intre 21-22%.

Fie ca preferi preparatele din carne de pui “ready to eat” sau esti adeptul prepararii acestei tip de carne la tine in bucatarie, poti alege din gama variata 100% naturala de carne de pui Cocorico, orice preparat este pe gustul tau!