Covalact

Produse
Filtre
Subcategorie
Categorii produse
Dieta si lifestyle
Din aceasta categorie
Procent de grasime
Specialitate
Tip ambalaj
Tip Produs
Interval preț

Covalact - Calitate si traditie in productia de lactate

Cu o traditie de peste 40 de ani in productia de lactate, Covalact este unul dintre cei mai mari producatori din Romania. De la infiintarea sa in 1969, compania a reusit sa se dezvolte si sa ofere consumatorilor produse de calitate, care se bucura de aprecierea specialistilor si a publicului larg. Astazi, Covalact produce 100 de produse reprezentand o cantitate lunara de lactate de aproximativ 2500 de tone.

Povestea brandului Covalact - Traditie si inovatie

Covalact a fost fondata in 1969 si si-a inceput activitatea intr-un moment de dezvoltare a agriculturii in Romania. Cu toate ca la acea vreme erau disponibile resurse limitate, fondatorii companiei au reusit sa dezvolte o fabrica moderna de procesare a laptelui, iar astazi, Covalact este unul dintre cei mai mari producatori de lactate din tara. De-a lungul anilor, Covalact a reusit sa se adapteze cerintelor pietei si a investit in tehnologie si inovatie, pentru a produce produse de inalta calitate. In prezent, compania are peste 560 de angajati si produce o varietate larga de produse lactate.

Specificul lactatelor Covalact - Calitate si siguranta alimentara

Covalact este un brand care se remarca prin calitatea produselor sale si prin atentia acordata sigurantei alimentare. Compania are colaborari cu fermieri de calitate, unde animalele sunt hranite corespunzator si sunt supuse unor controale riguroase, pentru a se asigura ca laptele produs este de cea mai buna calitate. Procesul de productie este supus unor standarde ridicate de igiena si siguranta alimentara, iar produsele sunt testate in mod regulat pentru a se asigura ca nu contin bacterii sau alte substante nocive pentru organism.

Produsele Covalact - Varietate si gust autentic

Produsele Covalact sunt renumite pentru gustul lor autentic si pentru varietatea lor. Compania produce o gama larga de produse lactate, de la lapte proaspat si iaurt, la branzeturi si produse de patiserie. Printre produsele Covalact se numara laptele batut, iaurtul bio, branza cedar, branza de vaca Fagaras, branzica de casa si multe altele. Aceste produse sunt obtinute din ingrediente de inalta calitate si au un gust autentic, care aminteste de produsele traditionale de la tara. De asemenea, produsele Covalact sunt disponibile intr-o varietate de sortimente, pentru a satisface gusturile si nevoile consumatorilor.

Lapte Covalact - Gustul natural si calitatea de neegalat

Laptele Covalact este produs din lapte proaspat de vaca, colectat de la fermieri locali, in care nu se adauga nicio substanta chimica si care este supus unui proces de pasteurizare pentru a garanta proaspatatea si siguranta sa. Laptele Covalact are un gust natural si o textura fina, fiind perfect pentru a fi savurat ca atare sau pentru a fi folosit in diferite retete culinare, precum prajituri sau alte deserturi.

Branza de vaca Fagaras - O branza traditionala romaneasca

Branza de vaca Fagaras este una dintre cele mai populare branze traditionale romanesti. Covalact produce o branza de vaca Fagaras de calitate superioara, cu un gust autentic si o textura delicata, obtinuta prin procesul de maturare. Aceasta branza este excelenta servita cu o felie de paine proaspata si o felie de ceapa si rosie, dar poate fi folosita si in diferite retete culinare, cum ar fi sarmale sau alte preparate traditionale romanesti.

Iaurt Covalact - Gustul delicios al iaurtului traditional

Iaurtul Covalact este obtinut din lapte proaspat de vaca, cu o textura cremoasa si un gust delicios de iaurt traditional. Acest iaurt este un aliment bogat in nutrienti, precum calciu si proteine, si este excelent pentru a fi consumat ca atare, adaugat in diferite retete culinare sau in combinatie cu fructe si cereale pentru micul dejun.

Branzica de casa Covalact de Tara - O gustare sanatoasa si delicioasa

Branzica de casa Covalact de Tara este o gustare sanatoasa si delicioasa, obtinuta din lapte de vaca proaspat si procesata in mod traditional. Aceasta branzica este excelenta pentru a fi servita ca gustare rapida sau pentru a fi folosita in diferite retete culinare, precum placintele sau alte preparate traditionale romanesti.

Lapte batut Covalact - O bautura racoritoare si sanatoasa

Laptele batut Covalact este o bautura racoritoare si sanatoasa, obtinuta prin fermentarea laptelui proaspat de vaca. Aceasta bautura este bogata in bacterii benefice pentru sistemul digestiv si este excelent pentru a fi consumata ca atare sau in combinatie cu fructe si cereale pentru un mic dejun sanatos si hranitor.

Iaurt Bio Covalact - Produsul perfect pentru cei care isi doresc un stil de viata sanatos

Iaurtul Bio Covalact este un produs ideal pentru cei care isi doresc un stil de viata sanatos, fiind obtinut din lapte de vaca provenit de la ferme certificate ecologic. Acest iaurt are un gust delicios si o textura cremoasa, fiind bogat in nutrienti esentiali pentru o dieta sanatoasa.

In concluzie, Covalact este un brand de incredere pe piata de lactate din Romania, cu o traditie indelungata in fabricarea de produse lactate de calitate superioara. Compania produce o gama larga de produse, de la lapte proaspat la branzeturi traditionale, iaurturi si alte produse lactate, toate obtinute din ingrediente de inalta calitate si procesate in mod traditional. Cu o misiune puternica de a produce produse lactate sanatoase si delicioase, Covalact este un brand de incredere pentru cei care cauta calitate si autenticitate in produsele pe care le consuma.