Produse

Cris-Tim - Garantia calitatii mezelurilor din Romania

Cris-Tim este una dintre cele mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania, renumita pentru calitatea si diversitatea produselor sale. Fondata in 1992 de familia Timis, afacerea a inceput intr-un chiosc mic de doar 12 mp, dar a crescut rapid si a ajuns sa opereze o retea nationala de distributie. De-a lungul anilor, Cris-Tim a adus inovatii in tehnologia de procesare a carnii si a dezvoltat produse noi, mentinand mereu standarde ridicate de calitate si sanatate.

Specificul brandului Cris-Tim

Cris-Tim este un brand care reprezinta o istorie de succes si o traditie de calitate. De la inceput, compania a pus accentul pe munca asidua, perseverenta si pasiunea pentru produsele de calitate, iar aceste valori sunt inca la baza activitatii sale. Fiecare produs Cris-Tim este facut cu aceeasi grija si rabdare ca la inceputul afacerii, iar aceasta se reflecta in gustul si aroma lor autentica.

Povestea Cris-Tim: O afacere de familie

Familia Timis a construit Cris-Tim cu multa munca si sacrificiu, si a reusit sa transforme o mica afacere intr-unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri din Romania. De-a lungul anilor, compania a trecut prin multe provocari si a depasit obstacole, dar a ramas mereu dedicata valorilor sale si a inovat constant pentru a oferi produse noi si mai sanatoase. Astazi, Cris-Tim este un brand de incredere si iubit de romani, care isi doreste sa ofere mereu produse de cea mai buna calitate.

Produsele Cris-Tim: Mezeluri pentru toate gusturile

Produsele Cris-Tim sunt recunoscute pentru calitatea lor superioara si pentru gustul autentic. Diversitatea gamei de produse include Salam Sinaia, Salam Banatean, Salam Sasesc, Bacon, Kaizer, Salam de Sibiu, Crenvursti, Salam Victoria si multe alte produse. Fiecare produs este facut cu ingrediente atent selectionate si respecta cele mai inalte standarde de igiena si sanatate.

  1. Salamul Sinaia este un produs reprezentativ pentru Cris-Tim, fiind preparat dupa o reteta traditionala de la Sinaia. Cu un gust intens si autentic, Salamul Sinaia este perfect pentru a fi servit la micul dejun sau ca gustare, si este unul dintre cele mai populare produse ale companiei.

  2. Salamul Banatean este un alt produs emblematic al Cris-Tim, care se remarca prin gustul sau bogat si textura sa densa. Acest salam este preparat dupa o reteta traditionala din Banat si este ideal pentru a fi servit in sandvisuri sau pentru a fi adaugat la diverse preparate culinare.

  3. Salamul Sasesc este un salam cu gust intens si arome puternice, care amintesc de traditia culinara a Sibiului. Acesta este obtinut prin prepararea carnii intr-un mod traditional, iar aroma si gustul sau bogat il fac ideal pentru a fi savurat ca gustare sau ca ingredient principal in preparate culinare.

  4. Baconul Cris-Tim este unul dintre cele mai apreciate produse, datorita gustului sau inconfundabil si aromei sale bogate. Acesta este preparat din carne de porc de cea mai buna calitate, fiind apoi afumat si taiat subtire, pentru a fi folosit intr-o varietate de preparate culinare.

  5. Kaizerul Cris-Tim este un produs popular, ideal pentru a fi servit la micul dejun sau ca gustare. Obtinut din carne de porc de calitate superioara, acesta este afumat si taiat subtire, fiind apreciat pentru gustul sau intens si aroma sa bogata.

  6. Salamul de Sibiu este un alt produs emblematic al Cris-Tim, fiind preparat dupa o reteta traditionala din Sibiu. Acest salam are un gust bogat si o textura densa, fiind ideal pentru a fi adaugat la diverse preparate culinare sau pentru a fi servit la micul dejun.

  7. Crenvurstii Cris-Tim sunt foarte populari in randul consumatorilor, datorita gustului lor autentic si texturii sale ferme. Acestia sunt preparati din carne de pui sau porc de cea mai buna calitate, fiind apoi imbogatiti cu diverse condimente si arome, pentru a oferi o experienta unica.

  8. Salamul Victoria este un produs reprezentativ al Cris-Tim, datorita gustului sau autentic si aromei sale bogate. Acesta este preparat din carne de porc de cea mai buna calitate, fiind apoi imbogatit cu diverse condimente si arome, pentru a crea gustul inconfundabil de salam.

Cris-Tim este un brand renumit pentru calitatea produselor sale, care se remarca prin gustul autentic si aromele bogate. Fiecare produs este preparat cu atentie si rabdare, respectand cele mai inalte standarde de calitate si igiena, iar asta se simte in fiecare bucata.