Produse

Deliciosul de Vaslui - carne de pui autentica si savuroasa

Deliciosul de Vaslui este mai mult decat un brand de produse din carne de pui, este o poveste autentica a unei afaceri de familie care pune calitatea si responsabilitatea sociala pe primul plan. In spatele acestui brand se afla Familia Safir, care a mostenit din tata in fiu o traditie in cresterea si prepararea produselor din carne de pui, cu o atentie deosebita la detalii si la bunastarea animalelor.

De ce sa alegi Deliciosul de Vaslui?

Deliciosul de Vaslui este un brand care se diferentiaza prin produsele sale de carne de pui de culoare naturala alb-rozie, fara aditivi si coloranti, care provin din ferme rurale proprii. Familia Safir este atenta la fiecare etapa a procesului de crestere a puilor, de la hrana si ingrijirea animalelor, pana la abatorizare si transportul in siguranta catre magazinele partenere. Ambalajul mov al produselor Deliciosul de Vaslui ofera o experienta unica live din fermele Familiei Safir, aducand consumatorii mai aproape de originea produselor pe care le achizitioneaza.

Povestea Deliciosului de Vaslui - carne pui de calitate extra

Familia Safir isi traieste viata cu pasiune si responsabilitate, iar asta se reflecta in tot ceea ce fac. La baza brandului Deliciosul de Vaslui se afla felul de a fi bun, mostenit din tata in fiu, care ghideaza toate actiunile Familiei Safir. Acestia isi cresc puilor ca si cum ar fi copiii lor, iar bunastarea animalelor si a comunitatii este pe primul loc. Produsele Deliciosul de Vaslui reprezinta garantia respectarii unor valori sanatoase si a unor standarde bine pastrate, din generatie in generatie.

Produsele Deliciosul de Vaslui: Pui cu gust de pui

Brandul Deliciosul de Vaslui reprezinta garantia pentru produse facute cu responsabilitate. Fiecare preparat are asigurata calitatea si gustul deosebit dat de carnea de pui proaspata, 100% naturala, de culoare alb-rozie, atent controlata in lantul valoric integrat.

 1. Piept de pui
  Deliciosul de Vaslui ofera piept de pui de o calitate superioara, cu o textura moale si suculenta. Acesta poate fi preparat intr-o varietate de feluri, de la friptura la salata de pui, sau poate fi folosit ca ingredient principal in retete mai complexe.
 2. Pulpe inferioare de pui
  In oferta Deliciosul de Vaslui gasesti si pulpe inferioare de pui proaspete si gustoase, perfecte pentru prepararea unor feluri de mancare consistente si bogate in savoare. Acestea pot fi preparate la cuptor, la gratar sau in tigaie, fiind ideale pentru a fi servite alaturi de legume sau cartofi copti.
 3. Ficat de pui
  Deliciosul de Vaslui include si ficat de pui proaspat si gustos, ideal pentru cei care isi doresc o sursa bogata de proteine si fier in dieta. Ficatul de pui poate fi preparat in diverse moduri, cum ar fi prajit sau gatit la aburi, si poate fi servit alaturi de o varietate de garnituri sau ca ingredient in diverse retete.
 4. Aripi de pui
  Deliciosul de Vaslui ofera aripi de pui delicioase si suculente, perfecte pentru o gustare rapida sau pentru a fi servite la petreceri si evenimente festive. Acestea pot fi pregatite la cuptor, la gratar sau prajite si pot fi acompaniate de sosuri picante sau dulci-acrisoare.
 5. Pui grill
  Puiul grill de la Deliciosul de Vaslui este un produs delicios si usor de pregatit, perfect pentru o masa rapida si sanatoasa. Acestia pot fi preparati la cuptor sau la gratar, fiind ideali pentru a fi serviti alaturi de o salata de legume sau o garnitura de cartofi.

In concluzie, brandul Deliciosul de Vaslui reprezinta o experienta autentica de savoare, care se diferentiaza prin atentia la detalii si responsabilitatea sociala a Familiei Safir. Produsele lor din carne de pui de culoare naturala alb-rozie, fara aditivi si coloranti, sunt perfecte pentru cei care isi doresc sa consume produse de inalta calitate, pregatite cu pasiune si responsabilitate.