Produse

Diamant - Bijuteria zaharului, cu o istorie de 150 de ani

Diamant este un brand de zahar de prestigiu, care a devenit sinonim cu calitatea, diversitatea si gustul dulce perfect. Cu o istorie de 150 de ani in producerea si distribuirea zaharului, compania Pfeifer & Langen, care se afla in prezent in 11 tari europene, este recunoscuta ca fiind cel de-al treilea cel mai mare producator si distribuitor de zahar din Germania. Sub brandurile Diamant si Kölner, compania ofera o gama larga de sortimente de zahar pentru uzul casnic si industrial.

Diamant: Zaharul preferat al bucatarilor

Diamant este un brand de zahar de prestigiu, care se remarca prin calitate, diversitate si gustul dulce perfect. Logo-ul brandului Diamant este format din doua conuri de zahar inconjurate de arcade colorate in rosu si albastru inchis, care simbolizeaza diversitatea si calitatea produselor oferite. Produsele Diamant sunt disponibile si in Romania, sub forma de zahar pudra, cristal alb si brun, zahar gelifiant, specialitati din caramel, fondant, zahar aromatizat, zahar organic, zahar din trestie si siropuri de zahar.

Povestea Diamant: Gustul dulce al copilariei

Brandul Diamant este produs si distribuit de compania Pfeifer & Langen, care a fost fondata in 1870 de catre industrialistii Emil Pfeifer, Eugen Langen si Valentin Pfeifer in Köln, Germania. De-a lungul istoriei sale de 150 de ani, compania a devenit unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de zahar din Germania, cu prezenta in 11 tari europene. Sub brandul Diamant, compania ofera o gama larga de sortimente de zahar de cea mai buna calitate, care sunt preferate de consumatorii din intreaga lume.

Produsele Diamant: Alegerea perfecta pentru un gust dulce si fin

Sub brandul Diamant, compania Pfeifer & Langen ofera o gama larga de sortimente de zahar pentru uzul casnic si industrial, care se remarca prin calitate, gustul dulce perfect si diversitatea sortimentelor.
Produsele Diamant sunt obtinute din materii prime de calitate superioara si procesate cu grija si atentie, fiind preferate de consumatori din intreaga lume. Haideti sa exploram cateva dintre cele mai populare sortimente de zahar Diamant, printre care se numara si zaharul pudra, zaharul brun, zaharul vanilinat, zaharul la punga de hartie si zaharul cubic Diamant Candel. Fiecare sortiment are un gust si o utilizare specifica, oferind posibilitatea de a imbunatati gustul si aroma oricarui preparat culinar sau bautura.

Zahar pudra Diamant
Zaharul pudra Diamant este un sortiment de zahar fin, foarte rafinat, care se dizolva rapid si uniform. Este perfect pentru prepararea cremelor, a aluaturilor sau pentru acoperirea prajiturilor si a deserturilor.
Zahar brun Diamant
Zaharul brun Diamant este un sortiment de zahar ne-rafinat, cu o culoare bruna si o aroma distinctiva de caramel. Este ideal pentru prepararea deserturilor, a prajiturilor sau a bauturilor calde.
Zahar vanilinat Diamant
Zaharul vanilinat Diamant este un sortiment de zahar cristal alb, care a fost amestecat cu esenta naturala de vanilie. Este perfect pentru a adauga un gust subtil de vanilie la prajituri, briose, clatite sau bauturi calde.
Zahar la punga de hartie Diamant
Acest sortiment de zahar este ambalat intr-o punga de hartie practica, care este usor de depozitat si de folosit. Este disponibil in variante de zahar cristal alb, brun si pudra.
Zahar cubic Diamant Candel
Acest sortiment de zahar este disponibil sub forma de cuburi de zahar cristal alb sau brun, care se dizolva lent si uniform in bauturile calde. Este perfect pentru a adauga un gust dulce subtil la ceai, cafea sau ciocolata calda.

Indiferent de sortimentul ales, produsele Diamant sunt de calitate superioara, fiind obtinute din materii prime atent selectionate si procesate cu grija si atentie. Fie ca iti doresti sa prepari un desert sofisticat sau sa iti indulcesti diminetile cu o cafea dulce, produsele Diamant sunt alegerea perfecta.