Produse

Electrocasnicele sunt elemente esentiale pentru orice locuinta. Ai nevoie de frigider, aspirator sau hota, pentru ca viata ta sa fie confortabila. In acelasi timp, trebuie sa te asiguri ca dispui de toate accesoriile si consumabilele necesare pentru a prelungi viata electrocasnicelor tale.

La Auchan gasesti consumabile pentru electrocasnice si accesorii rezistente si eficiente. Frigiderul este indispensabil pentru orice gospodarie, iar de buna sa functionare depinde in mare masura confortul tau. Ai nevoie de un frigider care sa raceasca bine si care sa nu emane mirosuri neplacute.

Cumpara acum set de absorbante frigider, care va impiedica mirosurile neplacute produse de mancarea depozitata in frigider sa-ti creeze disconfort. Si hota este un obiect electrocasnic util, pe care trebuie sa il intretii cu deosebita atentie.

Iti oferim filtru de grasime pentru hota, decupabil, care poate fi adaptat cu usurinta oricarui model si care previne depunerile de grasime. Aspiratorul este si el un ajutor de nadejde ori de cate ori vrei sa faci curatenie in casa. In cazul aspiratoarelor cu sac, pentru o buna functionare si pentru o curatenie deplina, trebuie sa te asiguri ca schimbi sacul dupa fiecare folosire.

Tot de la Auchan poti achizitiona sac de unica folosinta pentru aspirator fie individual, fie la set de cate patru saci. Gasesti la noi saci aspirator universali, dar si variante create special pentru anumite modele si branduri. La Auchan iti punem la dispozitie o gama larga de produse de uz casnic, inclusiv de consumabile pentru electrocasnice. Descopera in magazinele noastre din toata tara, pe site si in aplicatia Auchan, produsele si ofertele noastre si lasa-te inspirat.

Iti oferim produse de calitate, pe care sa te poti baza vreme indelungata si care iti vor usura munca semnificativ. Profita de cea mai buna oferta si comanda online! Iti oferim livrare la domiciliu sau in magaziul ales.