Produse

Smartwatch - un device indispensabil pentru pasionatii de sport si nu numai!

Pentru ca viata ta sa fie una sanatoasa si cat mai lunga, este foarte important sa faci miscare. Combinata cu o alimentatie bazata pe fructe si legume, miscarea te poate face sa duci o viata cu adevarat sanatoasa. Pentru a-ti monitoriza mai bine activitatile fizice, dar si starea generala a organismului, iti oferim o gama variata de modele de ceasuri inteligente si bratari fitness. Acestea sunt gadget-uri care te ajuta sa obtii o imagine foarte clara despre tipul si eficienta antrenamentelor efectuate. In acelasi timp, ele dispun de functii care iti ofera informatii cu privire la puls sau nivelul de oxigen din sange. In plus, te pot ajuta sa dezvolti obiceiuri sanatoase, in cazul in care ai un stil de viata sedentar.

Un smartwatch sau o bratara inteligenta se poate utiliza si daca nu esti interesat sau pasionat de sport. Dispozitivele de acest fel se conecteaza la telefoane si iti pot oferi notificari si informatii utile, pentru a te ajuta sa fii mai productiv.

Ceas smartwatch si bratari fitness, alege-ti dispozitivul preferat dintre optiunile de pe site

La Auchan gasesti variante de dispozitive fabricate de producatori renumiti din domeniu. Iti oferim modele de smartwatch si bratari fitness de la Xiaomi si E-boda, printre altii. Dispozitivele de la primul producator impresioneaza mai ales prin precizia masuratorilor pe care le fac. Iar al doilea producator este unul roman si pune pe piata optiuni apreciate si la nivel international.

Alege sa cumperi din magazinul nostru online sau din locatiile fizice produse calitative, cu functii multiple si cu termene generoase de garantie. Investeste in solutiile pe care ti le punem la dispozitie si bucura-te de o viata sanatoasa, productiva si activa!