Atunci cand filmezi sau fotografiezi in cantitati semnificative, vei cauta cu siguranta un loc sigur in care sa iti stochezi fisierele astfel incat sa le poti accesa usor oricand vei avea nevoie de ele. In acest caz, cea mai simpla si eficienta varianta pentru tine este sa apelezi la carduri de memorie. Acestea iti vor face viata mai usoara si te vor ajuta in viata de zi cu zi, simplificand intreg procesul.

Cardurile de memorie vin cu spatii de stocare diferite, insa avantajul lor este ca pot fi conectate usor, iar datele de pe ele pot fi sterse si adaugate de un infinit de ori. Auchan vine in sprijinul tau cu o gama variata de carduri de memorie care vor raspunde la o plaja mare de nevoi.

Micro cardul SD de la SanDisk ar putea fi aliatul tau. Cu ajutorul sau vei putea stoca mai multe ore de filmare FULL HD, fara a avea grija ca nu vei mai avea spatiul necesar pentru filme, fotografii, muzica sau alte fisiere pe care vrei sa le salvezi sau partajezi.

Cardul microSD de 128 GB de la acelasi brand iti ofera un spatiu generos de depozitare daca vrei sa ai siguranta ca nu vei fi nevoit sa iti cumperi unul nou prea curand. Nu mai ezita si fa-ti viata mai usoara prin cumpararea unui card de memorie. Va fi mai usor ca niciodata sa pastrezi si transferi toate fisierele de care ai nevoie intre diferitele tale dispozitive.

In oferta Auchan vei gasi doar carduri de calitate si vei putea afla toate detaliile necesare de pe paginile dedicate fiecarui produs. Poti viziona si review-urile utilizatorilor pentru a avea garantia ca vei cumpara ce trebuie.

Alege cardul de memorie potrivit pentru tine si adauga-l in cos. Opteaza pentru livrarea la domiciliu pentru a scapa de orice grija si bucura-te de produsele de calitate de la Auchan.