Produse

Carduri de memorie pentru a stoca fotografiile si clipurile video pe termen lung

Fotografiile si clipurile video facute cu un smartphone sau tableta devin din ce in ce mai populare, iar creatorii de asemenea dispozitive electronice imbunatateste calitatea camerei cu fiecare versiune noua a telefonului sau tabletei. Astfel, pentru a stoca fotografiile si videourile cu amintiri pretioase la o rezolutie inalta, vei avea nevoie de un dispozitiv extern pentru stocare, precum sunt cardurile de memorie din magazinele Auchan, potrivite pentru noile modele de telefoane. Pe langa functia de stocare a datelor, un card de memorie te va ajuta sa copiezi si sa transferi clipurile video preferate pe laptop, tablete sau telefoane, astfel incat sa le vizionezi impreuna cu cei dragi.

Carduri de memorie pentru telefon cu o capacitate de 128 gb, 64 gb sau 32 gb

Pentru a gasi cardul de memorie potrivit nevoilor tale, este important sa alegi capacitatea de stocare a dispozitivului in care vrei sa introduci cardul. Diferite dispozitive electronice au o anumita limita de memorie. Spre exemplu, telefonul tau poate accepta un card de memorie de 128 gb, in timp ce o camera foto - nu poate accepta mai mult de 32 gb. La noi gasesti carduri de memorie de la branduri de renume, la un pret accesibil, ce utilizeaza un microSD de calitate, precum Hama sau SanDisk cu o viteza rapida de transfer si gestionare eficienta a fisierelor sau aplicatiilor.

Daca ai nevoie de mai multe electrocasnice Hi-tech si multimedia de inalta calitate (televizoare si accesorii , casti, modulator FM, boxe wireless) descopera ofertele noastre online sau viziteaza-ne direct in magazinele Auchan.