Camere video

Produse
Filtre
Brand
Interval preț

Atunci cand esti in trafic, vigilenta trebuie sa fie cea mai importanta calitate. De multe ori, insa, poti fi implicat in evenimente pe care nu le observa nimeni si pe care le poate suprinde doar o camera de supraveghere.

La Auchan gasesti camere auto de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi, perfecte pentru autoturismul tau. Iti punem la dispozitie o gama variata de solutii de top, din care sa alegi cea mai buna camera video pentru masina ta.

De asemenea, iti oferim solutii de camere de filmat sport, pe care le poti utiliza si atunci cand mergi pe motocicleta, bicicleta sau practici sporturi subacvatice. Alege din oferta Auchan solutii de calitate, care filmeaza la rezolutii ridicate. Gasesti la noi camera auto care poate inregistra la rezolutie full HD 1080p sau full HD 720p.

Iti oferim solutii de la producatori de top, pentru a caror calitate garanteaza nu doar renumele brandurilor, ci si experientele celorlalti clienti. Tot la noi gasesti si cele mai bune camere auto cu accesorii incluse, inclusiv kituri pentru fixare.

Asigura-te ca ai un dispozitiv pe care sa nu il pierzi, nici macar atunci cand practici sporturi extreme, si cumpara de la Auchan camere dotate cu sisteme solide de siguranta. Iti oferim cele mai bune si moderne solutii de camere auto, echipate cu sisteme smart, in asa fel incat sa le poti controla cu lejeritate chiar si prin intermediul telefonului mobil.

Alege din gama variata pe care Auchan a selectat-o special pentru tine si fii mereu gata sa surprinzi cele mai tari cadre. Toate produsele din aceasta categorie sunt disponibile in magazinele noastre din intreaga tara. Daca nu gasesti acolo modelul dorit, comanda online, pe site sau in aplicatie, iar noi iti asiguram livrare direct la domiciliu sau in cel mai apropiat magazin Auchan.