Epack - Inovatie, calitate si diversitate in produsele de uz casnic

Epack, brandul premium a societatii comerciale Enigma Trading 2000 S.R.L., reprezinta un exemplu stralucit de inovatie, calitate si diversitate pentru produsele de uz casnic. Cu o prezenta puternica pe piata romaneasca, Epack ofera o gama variata de produse din polietilena si polipropilena, fiind unul dintre cei mai apreciati furnizori de astfel de produse in Romania.

Povestea Epack in Romania

Inceputurile Epack se regasesc in anul 1994, cand societatea comerciala Enigma Trading 2000 S.R.L. si-a deschis portile, avand ca scop oferirea de produse de uz casnic de calitate superioara. In prezent, produsele Epack pot fi gasite in toate magazinele Auchan si pe Auchan.ro, fiind alegerea preferata a clientilor dornici de produse practice si de calitate.

Gama variata de produse Epack: Solutii practice pentru casele moderne

Marca Epack se remarca prin diversitatea produselor sale, ce include pungi alimentare, saci menajeri, folii de aluminiu si stretch, hartie de copt, bureti de vase si lavete, articole de unica folosinta si articole de menaj. Epack pune accentul pe calitate si ofera solutii inovatoare pentru nevoile gospodariilor moderne.

 1. Saci menajeri Funny Bunny Epack
  Colorati si practici, sacii menajeri Funny Bunny Epack aduc un strop de veselie in gospodaria ta. Rezistenti si de dimensiuni generoase, acesti saci menajeri sunt perfecti pentru a pastra mediul curat si ordonat.
 2. Lavete umede Epack 3 bucati
  Lavetele umede Epack reprezinta un aliat de nadejde in lupta cu murdaria si bacteriile. Pachetul contine 3 lavete umede de dimensiuni generoase, eficiente in inlaturarea murdariei si a grasimii de pe suprafetele din bucatarie sau baie.
 3. Pungi alimentare Epack pentru uz general
  Pungile alimentare Epack sunt fabricate din materiale de calitate superioara, fiind ideale pentru pastrarea alimentelor proaspete. Versatile si usor de utilizat, aceste pungi sunt perfecte pentru a-ti organiza bucataria si frigiderul.
 4. Folie alimentara Epack
  Folosind folia alimentara Epack, vei putea pastra prospetimea si gustul alimentelor pentru o perioada indelungata. Rezistenta si flexibila, folia alimentara Epack este ideala pentru infasurarea alimentelor, acoperirea vaselor sau prepararea produselor in cuptor.
 5. Folie aluminiu Epack
  Cu o rezistenta ridicata si proprietati de izolare termica, folia aluminiu Epack este un accesoriu indispensabil in orice bucatarie. Aceasta poate fi folosita pentru conservarea alimentelor, coacerea preparatelor sau protejarea suprafetelor impotriva caldurii si a murdariei.
 6. Saci de gunoi cu snur Epack
  Siguranta si igiena sunt prioritati pentru Epack, iar sacii de gunoi cu snur sunt dovada acestui angajament. Fiind usor de inchis si de transportat, acesti saci de gunoi previn scurgerile neplacute si mirosurile, garantand un mediu curat si placut in gospodaria ta.

Brandul Epack s-a impus pe piata produselor de uz casnic datorita calitatii, inovatiei si diversitatii oferite. Cu o gama variata de produse, precum saci menajeri, folii de aluminiu si stretch, bureti de vase si lavete, articole de menaj si multe altele, Epack raspunde nevoilor consumatorilor moderni, asigurandu-le confortul si eficienta in activitatile zilnice. Alege produsele Epack si bucura-te de calitatea si performanta de care ai nevoie in casa ta.