Produse

Fanta – Cea mai faimoasa bautura carbogazoasa portocalie

Fanta a aparut la mijlocul anilor ’50 si este una dintre cele mai faimoase bauturi racoritoare din lume. Acest suc este vandut in peste 100 de tari din intreaga lume. Insa, majoritatea oamenilor nu stiu faptul ca prima bautura Fanta nu a fost inventata in 1950 si nu avea gust de portocala, ci prima bautura Fanta a aparut in anii ’40 in Germania ca un substituent al sucului Coca-Cola.

Povestea Fanta – O calatorie de la cola la cel mai iubit suc cu aroma de portocale

Fanta a fost vanduta in prima sa varianta ca o bautura cu gust de cola, in Germania nazista a anilor 40’. O data cu inceperea Celui De-al Doilea Razboi Mondial, filiala germana s-a confruntat cu lipsa siropului din care se fabrica bautura cu gust de cola, astfel ca a trebuit sa gaseasca o solutie pentru a produce acest suc in continuare, care s-a dovedit a fi mai profitabila, de a combina zerul cu fibra de mar.

Astfel a aparut prima varianta a sucului Fanta cu aroma de mere, care a devenit rapid preferata consumatorilor datorita continutului mare de zahar. Pe parcursul anilor, Fanta s-a dezvoltat in mai multe directii, avand perioade de ascensiune dar si de regres. Desi a avut nevoie de timp pentru a-si castiga locul, Fanta este acum una dintre cele mai populare bauturi racoritoare din America, Europa, Asia si Africa.

Gama de produse Fanta – O aroma pentru fiecare gust

In prezent, gama de arome Fanta are un portofoliu de aproximativ 70 de arome diferite, unele dintre ele fiind comercializate doar in anumite parti ale lumii. In Romania, una dintre aromele cele mai cunoscute cu spirit autentic este Fanta Shokata, o aroma derivata din socata, o bautura traditionala realizata din floare de soc negru, foarte populara in zona Balcani.
Cea mai populara aroma Fanta este Fanta de portocale, lansata in Italia in 1955, prezenta acum in aproximativ 180 de tari.

Fanta Portocale
Fanta Portocale este bautura racoritoare cea mai populara de la acest brand, datorita gustului sau intens si racoritor de portocale. Aroma indrazneata si acidulata ofera o senzatie placuta si stimuleaza simturile cu fiecare inghititura. Acest brand doreste sa stimuleze adolescentii sa isi elibereze creativitatea atunci cand se distreaza impreuna.
Aceasta bautura este disponibila in sticle de 250 ml, doze de 250 ml si sticle PET de 0.5 l, 1.0 l si 1.5 l.

Fanta Lamaie
O alta aroma de Fanta foarte iubita la noi in tara este Fanta cu aroma de Lamaie, o bautura carbogazoasa racoritoare, cu gust intens de citrice. Aceasta varianta noua Fanta Lamaie are un continut mai concentrat de lamaie comparativ cu reteta anterioara de Fanta.
Aceasta bautura este disponibila in canuri metalice de 250 ml si in sticla PET de 1.0 l.

Fanta Mandarine
Fanta cu gust de mandarina este o bautura racoritoare carbogazoasa cu gust placut si dulce de mandarina. Aceasta bautura este disponibila in canuri metalice de 250 ml si in sticle PET de 0.5 l, 1.0 l si 1.5 l.

Acest brand de bauturi racoritoare carbogazoase se bucura de o popularitate majora atat in tara noastra cat si in restul lumii datorita gustului sau unic. Pe auchan.ro gasesti orice bautura Fanta iti doresti. Savureaza o bautura Fanta si bucura-te de o experienta unica!