Orice casa este mai frumoasa daca are plante. Alegerea unor plante de casa da viata oricarei incaperi si contribuie la crearea unui ambient placut. Plantele de apartament te ajuta sa simti prospetimea naturii.

La Auchan iti oferim o multime de variante de plante de casa, cu ajutorul carora iti poti decora locuinta asa cum iti doresti. Este foarte important sa ai o locuinta decorata cu plante, mai ales daca locuiesti la bloc.

Cele mai frumoase plante de apartament vor crea o atmosfera placuta si plina de energie pozitiva. La Auchan poti alege dintr-o multime de variante de flori de apartament, usor de integrat in orice stil arhitectural, dar si facil de intretinut.

Daca esti un iubitor de verde, alege planta Dracaena si bucura-te de o floare care se dezvolta armonios si atinge dimensiuni impresionante. In cazul in care preferi culorile variate si vrei flori de apartamente care sa aduca diversitate cromatica in locuinta, ai o multime de optiuni.

De asemenea pe Auchan.ro gasesti orhidee la ghiveci si mix de orhidee, dar si mix Begonia. Orhideea si Begonia sunt florile de camera ideale pentru dormitorul tau. Tot in categoria flori de camera poate fi integrata si planta Hydrangea.

Daca iubesti condimentele, cu ajutorul celor mai bune flori la ghiveci de la Auchan poti sa obtii variante delicioase si aromate. Iti oferim menta in ghiveci si busuioc in ghiveci. Ai grija de ele si bucura-te nu doar de aportul estetic al celor mai frumoase flori de camere, ci si de rodul lor.

Iti oferim in permanenta promotii atractive la flori in ghivece si te ajutam sa le ingrijesti cum trebuie. Pentru orice plante de interior, primesti indicatii despre cum trebuie udate si la ce temperatura se pastreaza. Comanda plante de casa online si ai livrare la domiciliu!