Esti pasionat de gradinarit? Protejeaza-ti plantele si bucura-te de cele mai bune rezultate cu ajutorul gamei accesorii irigare recomandata de Auchan.

Echipeaza-te cu cele mai indicate accesorii de irigare pentru rezultate rapide: conectoare furtun, duze furtun, furtunuri, pompa de stropit pentru casa si gradina, aspersor irigatii sau suport pentru furtun gradina.

Din categoria accesoriilor pentru furtun gradina, Auchan iti pune la dispozitie urmatoarele tipuri de conectori: cu opritor, cu diametre de 1/2, 3/4, set, model pentru robineti. Duzele de stropit sunt de mai multe feluri, in functie de utilitatea pe care o cauti: cu orificii, model reglabil, tip dublu de pulverizare, plus altele.

Rasfoieste oferta de adaptatoare furtun pentru irigatii, unde poti gasi: model cu filet interior sau exterior sau model cu colier. In completarea accesoriilor si sistemelor de irigat, oferta disponibila include si adaptoare durabile si rezistente. Pregateste pentru gradina ta un arsenal intreg pentru irigatii si adauga in cos cel mai util pistol de stropit: cu jet ajustabil sau cu functie dubla si duza din alama. Te-am convins sa te apuci de treaba?

Amenajeaza-ti propriul colt de rai, in gradina, si ai grija de el cu cele mai bune produse. Descopera varianta optima pentru stilul tau de lucru si noi te asteptam cu cele mai bune preturi la accesorii irigare in magazinele Auchan.

Ai avea chef de iesit la cumparaturi, dar programul nu iti permite? Atunci comanda simplu online toate cele necesare, pe Auchan, iar noi iti livram produsele direct la usa.