Dresuri de dama – articole esentiale pentru orice anotimp sau ocazie

Dresurile sunt indispensabile pentru garderoba femeilor care pun pret pe feminitatea lor. Opteaza pentru dresuri negre sau bej cu varf transparent pentru sandale sau pantofi decupati. Alege dresuri de dama ieftine realizate din poliamida si elastan, care asigura un nivel superior de elasticitate si finete la contactul cu pielea. Oferta disponibila cuprinde ciorapi de dama incepand de la 10 Den, ciorapi si dresuri de 15 Den, 20 Den si pana la 40 Den. Produsele sunt special concepute pentru a modela partea de sus. Tesatura delicata si non aderenta asigura alunecarea hainelor purtate deasupra fara efectul de electrizare. Dresurile de dama prezinta o banda elastica in talie pentru a preveni alunecarea si pentru a crea efectul optic de subtiere.

Investeste in dresuri si ciorapi din materiale prietenoase, in produse de frumusete si ingrijire personala, parfumuri, sau produse pentru corp. Rasfata-ti corpul cu produse de ingrijire si hidratare pentru toate tipurile de piele.

Dresurile, o alternativa a pantalonilor pentru birou, intalniri business, petreceri si iesiri in timpul liber

Dresurile sunt excelente pentru perioadele friguroase, cand totusi iti doresti sa arati chic fara sa simti disconfort termic. Ciorapii pentru dama merg minunat, atat la outfit-uri casual pentru timpul liber, cat si la tinute office pentru birou si nu numai. Ciorapii de dama trebuie sa primeze la capitolul calitate, astfel incat sa beneficiezi de un look impecabil, fara fire inestetice iesite in exterior sau fisuri. Dresurile Laura Baldini mascheaza delicat imperfectiunile pielii, subtiaza soldurile, comprima abdomenul si accentueaza talia.

Pentru anotimpurile calde in care porti incaltaminte joasa, poarta sosete scurte din lycra, sau microfibra. Materialele se pliaza dupa forma piciorului, permit ventilatia in interior si nu prezinta riscul sa alunece in timpul mersului.