Produse

Masti de protectie – solutii simple pentru protejarea sanatatii in mediile aglomerate

Evenimentele din ultimii ani ne determina sa acordam o atentie deosebita igienei si protectiei sanatatii noastre personale, dar si a celor din jur. Mastile de protectie reprezinta o bariera eficienta impotriva raspandirii bacteriilor si a virusurilor. Se recomanda utilizarea mastilor de protectie, atat in spatiile aglomerate exterioare si interioare, cat si in mediile sanitare. Mastile faciale sunt de unica folosinta, ceea ce asigura protectia optima impotriva riscului de imprastiere a bacteriilor si virusurilor in locuinta ta, birou sau catre persoanele cu care intri frecvent in contact.

Ai grija in permanenta de sanatatea ta si a caminului tau. Foloseste cu incredere produse de menaj pentru curatenie si dezinfectanti pentru suprafetele din toata casa, pentru ingrijirea rufelor si pentru dezinfectarea mainilor. Produsele indeparteaza bacteriile periculoase, elimina fungii, reziduurile si impuritatile, contribuind la crearea unei igiene impecabile pentru prevenirea bolilor.

Masti pentru protectie – produse de unica folosinta fabricate din materiale delicate cu pielea

Mastile pentru protectie sunt realizate din trei straturi cu nivel antibacterian superior. Masca faciala de unica folosinta a devenit obligatorie in majoritatea situatiilor cotidiene. Fie ca iesi la cumparaturi, fie ca lucrezi la birou, mastile nesterile te tin departe de contactul cu mediile nocive, toxice, sau care iti pun in pericol sanatatea in diverse moduri. Mastile faciale de uz medical cu trei straturi sunt realizate dintr-un material special, care permite ventilatia, garanteaza confortul termic si care nu blocheaza respiratia. Masca de uz medical nu irita pielea, oferind confort sporit la purtare, indiferent de anotimp.

Pleci la drum? Nu uita sa adaugi in geanta dezinfectantul pentru maini, servetele dezinfectante, alcool sanitar, sapunuri antibacteriene, paste de dinti, creme, lotiuni si alte produse de frumusete si ingrijire personala sau parafarmaceutice .