Parfumuri si Produse sezon

Produse
Filtre
Subcategorie
Brand
Cantitate
Marca Proprie
Set pentru
Tip Produs
Interval preț

Parfumuri fine, care te ajuta sa impresionezi

Cea mai buna modalitate prin care sa faci o impresie buna la fiecare intalnire, indiferent de natura sa, este sa mirosi bine. Cu parfumuri de calitate, precum sunt cele disponibile in oferta Auchan, vei reusi sa atragi mereu admiratia celor din jur si te vei simti intotdeauna bine in pielea ta. Un parfum de calitate este un produs indispensabil, din categoria celor pentru frumusete si ingrijire personala. Efectul solutiilor de apa de toaleta sau apa de parfum pe care le poti gasi in magazinele noastre si pe site este unul de lunga durata. Acesta te va ajuta sa mirosi bine pe tot parcursul zilei.

In gama disponibila pe site-ul Auchan gasesti atat pafumuri de dama cat si parfumuri de barbati de la Elode, B.U., Cosmia, Pret-A-Porter sau STR8, care te vor ajuta sa mirosi bine in orice context. Gratie proprietatilor de rezistenta indelungata a mirosului, parfumurile isi vor face efectul pe tot parcursul unei zile de lucru, dar si in alte contexte, inclusiv atunci cand pleci intr-o calatorie.

Parfum in cantitati variabile, pentru orice context

Solutiile de apa de parfum si apa de toaleta disponibile in oferta noastra pot fi achizitionate in cantitati diferite, in asa fel incat sa le poti folosi si deplasa in orice context. La noi gasesti parfum la 50 ml, 75 ml si 100 ml, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Recipientele sunt potrivite inclusiv pentru deplasarile cu avionul, in asa fel incat sa poti lua mereu cu tine miresmele favorite.

Comanda de la Auchan sau cumpara direct din magazin parfumuri, produse pentru fata si produse pentru corp si asigura-te ca arati si mirosi bine, de fiecare data! Profita acum de preturile excelente!

La Auchan iti oferim o gama variata de parfumuri de dama si parfumuri barbatesti din care poti alege varianta ideala pentru tine. Apa de parfum are in compozitie pana la 15% uleiuri esentiale, apa de toaleta ajunge la 8%, in vreme ce apa de colonie contine pana la 5% uleiuri esentiale.

Asadar, apa de parfum este varianta care asigura cel mai persistent miros, dupa parfumul pur. Cu toate acestea, la Auchan iti oferim o multime de variante din toate categoriile de parfumuri, toate acestea atent alese pentru a rezista cat mai mult.

Iti oferim variante care persista mult, cu arome potrivite oricarui context. La Auchan gasesti apa de toaleta, apa de colonie si apa de parfum la preturi avantajoase.Si pentru barbati avem solutii variate de parfumuri de calitate, pe care le poti alege in functie de tipologie, arome si cantitate. Iti oferim parfumuri dulci, dar si arome tari. Tot ce trebuie sa faci este sa descoperi favoritul tau din colectia de parfumuri si sa il cumperi din magazinele noastre.

Profita de promotiile pe care ti le punem constant la dispozitie, de cele mai tari reduceri la parfum si de un pret avantajos. Nu uita ca poti comanda online produsele pe care le doresti, direct din aplicatie sau de pe site-ul Auchan.ro. Iti oferim livrare in siguranta, direct la domiciliu, in cel mai scurt timp.