Produse

Pila de calcaie – ofera-le pricioarelor tale ingrijirea pe care o merita

Picioarele sunt cele care te poarta peste tot, indiferent de anotimp si de vremea de afara, insa sunt si printre cele mai neglijate parti ale corpului. Cu ajutorul catorva produse simple precum o pila pentru calcaie, un scrub, un spray sau o crema hidratanta, acestea isi vor recapata tonusul imediat.

Din categoria produselor de ingrijirie corporala, le poti alege pe cele care iti ofera o stare de bine, cum ar fi un scrub sau o crema hidratanta pentru picioare si pentru calcaie, mai ales ca acestea din urma au tendinta de a se usca cel mai repede din cauza incaltarilor purtate.

Sprayul pentru picioare – un rasfat rapid dupa o zi obositoare

Atunci cand nu ai timp de un adevarat ritual cu produsele preferate de frumusete si ingrijire personala, insa doresti sa te rasfeti putin inainte de culcare, un spray pentru picioare este una dintre cele mai rapide solutii. Dupa un dus scurt, iti poti oferi un mic moment de placere cu o lotiune de corp care intra repede in piele si o crema pentru calcaie care sa combata oboseala de peste zi in cateva minute. O pila de calcaie, un scrub, un spray sau o crema pentru picioare sunt printre cele mai simple si folositoare articole pe care te poti baza dupa o zi in care ai avut de mers peste tot.

Comanda-le din magazinul online si nu ezita sa adaugi in cos si un produs de ingrijire a mainilor, o alta parte a corpului adesea neglijata.