Produse

Descopera Magia Cafelei JACOBS: Povestea Liderului Pietei de Cafea

Magia Jacobs: Creatia unui gust unic in fiecare ceasca de cafea

Cu o istorie impresionanta care dateaza inca din 1895, Jacobs este o marca de cafea ce a reusit sa creeze o adevarata magie in fiecare ceasca de cafea. Marca se bazeaza pe pasiunea pentru cafea a maestrilor prajitori si pe procesul de prajire atent controlat, pentru a oferi o experienta autentica de degustare a cafelei. Jacobs ofera o gama variata de produse, adaptate nevoilor si gusturilor fiecarui iubitor de cafea.

Povestea Jacobs: De la magazinul de cafea din Bremen, la liderul pietei de cafea

De la deschiderea magazinului de cafea si ceai de specialitate in centrul orasului Bremen, in 1895, pana la pozitia de lider al pietei cafelei in Romania si in peste 20 de tari, Jacobs a devenit sinonimul experientei autentice de degustare a cafelei. Maestrii prajitori ai marcii verifica continuu procesul de prajire, pentru a obtine aroma inconfundabila a cafelei Jacobs. Acest proces de prajire este crucial pentru a se obtine gradul optim de prajire al boabelor de cafea si pentru a crea un gust unic si placut. Astfel, Jacobs reuseste sa imbine traditia cu inovatia, pentru a oferi o experienta deosebita in fiecare ceasca de cafea.

Descopera varietatea produselor Jacobs

Cafeaua instant Jacobs Alintaroma, Cafeaua macinata Jacobs Kronung Alintaroma, cafeaua capsule Tassimo Jacobs Kronung si Cafeaua boabe Jacobs Barista sunt doar cateva dintre produsele variate oferite de Jacobs. Indiferent de preferinte, fiecare produs ofera o experienta autentica de degustare a cafelei si este creat cu toata pasiunea maestrilor prajitori.

Experimenteaza lumea cafelei Jacobs si descopera mai multe despre cultivarea cafelei si diferenta dintre cafeaua Arabica si Robusta. Fie ca iti place cafeaua instant, cafeaua macinata, cafeaua boabe sau capsulele Tassimo, Jacobs ofera o varietate de produse adaptate gusturilor si preferintelor fiecarui consumator. In plus, Jacobs Kronung Alintaroma si Tassimo Jacobs Kronung sunt printre cele mai apreciate sortimente de cafea, datorita aromei lor inconfundabile si gustului echilibrat.

 1. Cafeaua instant Jacobs Alintaroma
  Aceasta cafea instant este perfecta pentru cei care sunt mereu in miscare si doresc sa savureze o cafea aromata si placuta. Cu aroma sa inconfundabila, aceasta cafea ofera o experienta autentica de degustare a cafelei, chiar si atunci cand nu exista timp sau resurse pentru a prepara o cafea proaspata.
 2. Cafeaua macinata Jacobs Kronung Alintaroma
  Pentru cei care iubesc cafeaua macinata proaspat, Jacobs Kronung Alintaroma este alegerea ideala. Acest amestec de cafea prajita si macinata ofera o aroma inconfundabila si o experienta autentica de degustare a cafelei, care poate fi savurata in confortul propriei case.
 3. Cafeaua capsule Tassimo Jacobs Kronung
  Capsulele Tassimo Jacobs Kronung reprezinta un mod rapid si simplu de a pregati o cafea proaspata si aromata. Cu o varietate de arome disponibile, aceste capsule reprezinta solutia perfecta pentru cei care doresc sa savureze o cafea de calitate intr-un timp scurt.
 4. Cafeaua boabe Jacobs Barista
  Aceasta cafea de inalta calitate, este ideala pentru cei care doresc sa se bucure de o experienta de degustare a cafelei la nivel profesional. Boabele de cafea Jacobs Barista sunt atent selectionate si prajite cu grija pentru a obtine un gust intens si echilibrat. Aceasta cafea se adreseaza celor care doresc sa experimenteze gusturi si arome noi, si care cauta o cafea deosebita care sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

In concluzie, Jacobs este o marca de cafea cu o istorie impresionanta si cu o pasiune autentica pentru aceasta bautura. Produsele sale variate permit fiecarui iubitor de cafea sa gaseasca exact ceea ce isi doreste, iar procesul de prajire atent controlat si experienta maestrilor prajitori sunt garantia unui gust unic in fiecare ceasca de cafea. Indiferent daca preferi cafeaua instant, cafeaua macinata, cafeaua boabe sau capsulele Tassimo, Jacobs iti ofera o experienta autentica de degustare a cafelei, care iti va aduce satisfactie si bucurie in fiecare dimineata.