Produse

Gentile de voiaj vor avea intotdeauna o utilitate extraordinara cand vine vorba de calatorii sau vacante! Acesta este si motivul pentru care magazinele Auchan iti pun la dispozitie o gama variata de genti voiaj practice si usoare, care sa te ajute in transportul lucrurilor de care ai nevoie intr-o vacanta.

O geanta de voiaj este indispensabila pentru persoanele care calatoresc mult. La Auchan, vei gasi genti voiaj in diverse dimensiuni, culori si designuri. Branduri precum Airport si Pouce iti propun genti de voiaj cu volume mici si mari, cu buzunare sau fara buzunare, genti de mana, genti pliabile. Exista chiar si o selectie de genti voiaj pentru cosmetice, in diverse culori si modele.

Avantajul gentilor de voiaj din magazinele noastre este acela de a putea fi folosite atat ca geanta de voiaj dama, cat si ca geanta voiaj barbati, cu exceptia gentilor dedicate cosmeticelor. Datorita culorilor neutre si stilului casual, gentile de voiaj de dimensiuni mari disponibile sunt ideale si practice pentru oricine, asa ca investitia minima pe care o vei face va avantaja intreaga familie.

Cat despre gentile destinate cosmeticelor, sunt perfecte pentru femeile care nu renunta niciodata la arsenalul lor de cosmetice. Datorita compartimentarii cu despartituri si buzunare, sunt numai bune pentru a depozita toate produsele pe care vrei sa le iei cu tine in vacanta. Mai mult decat atat, isi vor face loc cu usurinta in troler.

Toate gentile de voiaj din magazinele Auchan sunt comandabile online si iti va fi foarte usor sa le achizitionezi, fara a trebui sa alergi prin magazine in cautarea gentii mult dorite. Adauga si tu acum in cos genti voiaj la preturi mici din magazinele noastre si bucura-te de toate avantajele pe care acestea ti le pot oferi, de la materialul calitativ pana la compartimentare si volum.

Cu Auchan vei pleca cu drag in vacanta!