Produse

Truse de doctor pentru copii - jucariile educative de astazi

Pentru majoritatea copiilor joaca este cea mai importanta activitate. Nu este doar un lucru distractiv de facut, ci reprezinta si prima lor interactiunea cu mediul inconjurator. Ca cei mici sa se ia in serios nu este nevoie de multe, doar de anumite jucarii care sa ii transpuna in propria imaginatie, potrivite fiind chiar cele de rol.

Fiecare copil a visat cel putin odata sa ajunga doctor, politist, pompier sau artist, iar lista poate continua. In ajutorul lor vin produsele din categoria jucarii si timp liber, care le ofera ocazia sa devina creativi, motivati si sa inteleaga cat mai bine cum functioneaza lumea din jurul lor. Acestea ii pun inca de mici in legatura cu viitoarele lor pasiuni ca adulti.

Seturi de doctor pentru copii, de bucatar, pompier si multe altele

Daca esti in cautarea unor jucarii pentru baieti, pe site-ul nostru gasesti seturi si truse de unelte pentru copii, de bucatar, de pompieri, jucarii de doctor, tractoare, LEGO, vehicule de ferma si multe altele. De asemenea, avem si o multime de jucarii pentru fete, asa cum este setul de masa pentru copii, cufarul cu bijuterii, setul de gatit cu oale colorate, vesela de ceai sau trusa medicala. Desigur, distractia nu se termina aici, pentru ca iti punem la dispozitie o gama diversa de produse unde vei gasi cu siguranta ceva pentru copilul tau! Alege chiar acum viitoarea surpriza pentru prichindelul tau!