Jucarii interactive pentru copii? Esti in locul potrivit! Magazinele Auchan sunt recunoscute pentru jucariile sale creative, iar seturile de trenulete de jucarie expuse pe rafturi nu fac o exceptie.

Trenuletele de jucarie sunt ideale pentru a le impregna celor mici ideea de calatorie si aventura. Toate trenuletele vin in culorii vii si distractive, cu piese usor de montat, astfel incat cel mic sa poata proiecta tot felul de rute.

Branduri precum Eichhorn, Hot Wheels, One Two Fun, Thomas & Friends sau Fortnite sunt cei care aprovizioneaza magazinele noastre cu cele mai calitative trenuri de jucarie, seturi de joaca cu tren, trenuri electrice sau trenuri fara functii.

La Auchan, ai atatea optiuni la dispozitie! Poti opta pentru un trenulet copii din lemn precum Eh Train Farm, set compus din 41 de piese ce inconjoara o ferma de animale. Acest trenulet de jucarie este o modalitate excelenta de a incuraja jocul creativ si ii poate ajuta pe cei mici sa-si dezvolte coordonarea. Si, cel mai important, este distractiv!

Tot distractiv este sa optezi si pentru un trenulet electric copii precum trenuletul electric muzical cu efect fum din magazinele noastre. Daca micul tau inginer prefera activitati serioase ale trenurilor pe sine, un trenulet electric este optiunea ideala pentru el. Chiar daca necesita o investitie ceva mai mare, acest trenulet copii dispune de motor, rezervor, vagoane, telecomanda cu baterie care-l poate controla, suiera cu aburi si muzica aleasa special.

Poti achizitiona chiar si seturi de trenuri motorizate cu inspiratii din Thomas&Friends, precum Thomas-insula dragonului, acestea oferindu-i celui mic un peisaj viu colorat si functii distractive. Copilul tau se poate aventura cu Thomas intr-o calatorie interesanta, luptand cu flacarile unui dragon.

Cumpara si tu acum un trenulet de jucarie pentru cel mic si permite-i sa experimenteze aceasta latura distractiva a jocului cu gama completa de trenulete din magazinele Auchan.