Caiete

496 Produse
Filtre
Brand
Tip Produs
Interval preț

Caiete – rechizite pentru toate materiile din ciclurile scolare

Anul scolar bate la usa? Intampina noul inceput cu selectia de caiete cu personalitate care sa iti inveseleasca temele. Gama disponibila ofera caiete dictando, matematica, caiete tip 1, tip 2, cu foaie velina, sau blocuri de desen. Produsele sunt concepute pentru toate ciclurile scolare, de la caiete studentesti si pana la caiete de muzica, biologie, geografie pentru gimnaziu si liceu. Articolele sunt realizate din hartie de calitate superioara si vin intr-o varietate de modele pentru toate preferintele. Astfel, avem blocuri de desen si caiete A3, A4, A5, cu capse sau spirale, de 24, 40, 60 sau 80 de file.

Orele pot fi chiar distractive cu rechizitele scolare potrivite! Inarmeaza-te cu cele mai tari instrumente de scris si poarta mereu cu tine eroii preferati din desene animate, datorita modelelor cool de ghiozdane si penare.

Caiete dictando pentru scolari si studenti

Caietele dictando sunt ideale pentru majoritatea materiilor scolare. Fie ca vorbim despre notitele de la orele de romana, limbi straine, sau istorie, fie ca iti notezi orarul sau programul tau zilnic, caietul dictando se dovedeste mereu o alegere inspirata. Daca ai nevoie de o agenda pentru notitele tale importante, sau pentru jurnalul personal, caietele notebook sunt gandite special pentru nevoile tale. Notebook este un caiet A4 sau A5, prevazut cu 20, 40, 60 sau chiar 100 file si un design compact pentru a putea fi transportat cu usurinta in orice tip de geanta.

Echipeaza-ti ghiozdanul cu produsele de papetarie si birotica pentru birou si scoala, de la branduri celebre precum: Bic, Carioca, Colour Kids, Dacris, Herlitz, Pelikan, Schneider, plus multe altele.

Fie ca esti in cautarea unor caiete pentru micul scolar al familiei, fie ca ai nevoie sa-ti completezi chiar tu stocul de caiete la birou, poti fi sigur(a) ca ai ajuns in locul potrivit: categoria de pe site-ul hipermarketului Auchan cuprinde toate tipurile de caiete de care ar putea avea nevoie cineva.

Astfel, la noi gasesti caiete tip I, caiete tip II, caiete studentesti - fie caiete dictando sau caiete de matematica -, caiete A5, caiete de biologie, caiete de educatie muzicala, caiete de geografie, dar si blocuri de desen, precum si vocabulare. Astfel, in cazul in care copilul tau incepe scoala si trebuie sa-i refaci stocul de caiete pentru anul sau semestrul ce vine, cu siguranta ca vei gasi produsele de care va avea nevoie.

In plus, pe langa clasicele caiete A4, in gama noastra gasesti si caiete cu spirala, mult mai practice pentru unii dintre noi, mai ales ca ne ofera posibilitatea de a extrage foile de hartie mult mai usor.

Categoria noastra de caiete nu este doar diversificata. Ea mai prezinta un avantaj esential: raportul calitate-pret extrem de prietenos. Astfel, daca esti in cautarea unor caiete ieftine, dar care sa aiba coperti rezistente, precum si o rezistenta sporita a foilor de hartie, avem o veste buna pentru tine: gama noastra contine caiete care vor trece eroic proba de… rezistenta!

Acum te poti bucura foarte simplu de produsele de care ai nevoie: tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi catalogul online, sa le adaugi in cos pe cele care ti-au atras atentia si sa alegi locatia Auchan unde doresti sa-ti fie livrata comanda.