Produse

Un stil de viata sanatos presupune practicarea sportului in mod regulat. Daca faci miscare, poti ajunge sa fii in cea mai buna forma fizica si sa iti imbunatatesti starea de sanatate.

Indiferent de sportul care te pasioneaza si pe care vrei sa il practici, ai nevoie de articole si accesorii sportive de cea mai buna calitate. Am pregatit o gama variata din care poti sa alegi toate echipamentele de care ai nevoie pentru a te antrena in mod eficient.

Daca esti fanul activitatilor sportive desfasurate in interior, ai nevoie de echipament pentru fitness. La Auchan gasesti saltea yoga, centura pentru protectia spatelui, manusi de fitness, gantera individuala, in diferite greutati, precum si multe alte articole si accesorii sportive de calitate si extrem de utile.

Si daca iti place sa faci sport in aer liber, gasesti in oferta noastra necesarul de echipament sportiv. Daca esti pasionat de ciclism, cumpara casca de protectie, bidon din aluminiu, suport smartphone pentru bicicleta sau unealta multifunctionala pentru bicicleta. Si cei interesati de drumetii si camping pot cumpara de la Auchan cort, briceag multifunctional sau hamac.

La noi gasesti si mingi de tenis, daca iubesti sportul alb practicat la exterior, dar si mingi de tenis de masa si set cu palete si mingi pentru tenis de masa. Si pentru iubitorii de sporturi de echipa am pregatit minge de volei, minge de fotbal si fluier pentru arbitru. Iti oferim si echipamente pentru sporturi acvatice, skateboarding, trotinete sau role.

Descopera acum in oferta noastra si cele mai bune instrumente pentru pescuit sportiv si vanatoare, de la undite si plase de peste, pana la avertizor sonor. Aceste articole si accesorii sportive sunt disponibile in magazinele Auchan, dar pot fi si comandate direct de pe site sau din aplicatia noastra.

Profita acum de un pret excelent si de livrare rapida direct la tine acasa!