Produse

O metoda excelenta de a te distra si de a-ti pune in valoare talentul si competitivitatea este sa practici sporturi de echipa. Daca nu iti place sa practici diverse sporturi, ai optiunea de a fi suporter al profesionistilor si de a le arata acestora cat de mult ii sustii.

La Auchan iti oferim o multime de articole care sa te ajute sa te joci in voie alaturi de prieteni sau sa iti arati sprijinul pentru echipa ta favorita.

Fotbalul se afla printre cele mai populare sporturi de echipa din intreaga lume, iar din oferta noastra nu aveau cum sa lipseasca cele mai bune accesorii cu ajutorul carora poti practica fotbalul la un nivel profesionist. Cumpara acum minge de fotbal din spuma sau minge de fotbal premium, ideala pentru zilele in care vrei sa te distrezi cu prietenii. Poti folosi mingea pe suprafete precum parchetul, nisipul sau iarba.

Si voleiul este un sport de echipa popular, iar la Auchan gasesti modele variate de minge de volei. Poti folosi in deplina siguranta mingile de volei pe parchet sau nisip. Alege modele rezistente si de dimensiuni omologate, pentru a putea juca exact ca sportivii de top care practica sporturi de echipa.

Daca esti pasionat de darts, la noi gasesti cel mai bun darts electronic: functioneaza pe baterii si poate fi utilizat de pana la opt jucatori! Iti oferim solutii excelente, la un pret convenabil.

Venim si in sprijinul suporterului din tine si iti punem la dispozitie fluiere din plastic, trompeta pentru suporteri sau peruca din poliester. Alege sa iesi in evidenta si sa fii cel mai tare fan al echipei tale. Profita de promotiile si ofertele excelente pe care Auchan ti le pune mereu la dispozitie.

Comanda online produsele favorite si beneficiezi de super preturi si de calitate garantata. Nu uita ca poti beneficia si de livrare la domiciliu in cel mai scurt timp!