Produse

Gasesti in oferta Auchan sortimente variate de unt si margarina, pentru a le pregati mereu celor dragi gustari numai bune de servit intre mese, dar si preparate delicioase, facute cu multa pasiune. In categoria “Unt si margarina” poti gasi oferte avantajoase, cu care te asteptam in fiecare zi in magazinele noastre.

Untul reprezinta un sortiment obtinut pe baza unui singur ingredient - laptele (smantana de vaca) - al carui proces de realizare are la baza amestecarea continua, pana cand se obtine o pasta semi-omogena. Untul contine cel putin 80% grasime din lapte, pentru obtinerea unui singur kilogram fiind necesari aproximativ 11 litri de lapte.

In schimb, margarina este un produs ce a luat nastere ca o alternativa la unt, un produs considerat la acea vreme destul de costisitor. Spre deosebire de unt, margarina are un continut bogat in materii prime vegetale, ce poate varia de la sortiment la sortiment. In mod normal, margarina prezinta un continut de grasimi vegetale de peste 80%. In cazul in care continutul de grasimi vegetale coboara sub pragul de 70%, sortimentul respectiv este considerat a fi unul cu un continut scazut de grasimi.

Pentru o alegere sanatoasa, iti recomandam sa citesti cu atentie eticheta produsului pe care vrei sa il achizitionezi, indiferent de alegerea facuta - unt sau margarina. Ambalajul iti poate oferi informatii suplimentare privind numarul de calorii, grasimi naturale si grasimi trans, regasite in compozitia fiecarui sortiment de unt sau margarina. Expertii recomanda ca portiile de unt si margarina consumate sa sa reduca la pelicule fine, aplicate pe feliile de paine sau toast, pentru un gust echilibrat si o grija suplimentara pentru sanatatea celor dragi.

Descopera intreaga gama de produse si profita chiar acum de cele mai convenabile preturi la unt si margarina. Iti punem la dispozitie: unt de masa, unt nesarat, amestecuri tartinabile savuroase cu diferite arome, margarine cu un continut variat de grasimi, sortimente de unt din lapte de capra sau lapte de vaca. Toate acestea, alaturi de preturi extrem de avantajoase!

Gaseste sortimentele preferate de unt si margarina, trece-le pe lista si vino cu cei dragi la cumparaturi fie pe Auchan.ro fie in cel mai apropiat magazin Auchan!

Cum se obtine margarina? Margarina este obtinuta prin amestecarea uleiurilor vegetale (de in, de rapita, de floarea soarelui) cu o cantitate mica de grasime vegetala de palmier sau cocos si apa. Uleiurile vegetale din care este produsa margarina contin in mod natural Omega 3 si Omega 6. Cum se obtine untul? Untul este un produs lactat, fiind obtinut din smantana, prin agitarea acesteia. Untul contine o cantitate mare de grasimi, de obicei 70-80%, dar exista si variante cu un continut mai redus (60% sau mai putin). Pot gasi unt fara lactoza in oferta Auchan? Oferta Auchan include unt fara lactoza, obtinut din lapte de vaca pasteurizat si smantana.