Produse

LEGO – Cele mai populare caramizi de jucarie

LEGO, denumita si “Jucaria Secolului” de doua ori, este una dintre cele mai iubite si interactive jucarii pentru copii, si celebreaza diversitatea si joaca educativa de peste 90 de ani.

Istoria LEGO – 90 de ani de LEGO Play

LEGO este un brand de jucarii care incurajeaza creativitatea si imaginatia. Originar din Billund, Danemarca, LEGO a fost inventat de Ole Kirk Christiansen in 1932, cand a inceput sa faca jucarii de lemn. In 1934 si-a denumit compania LEGO, dupa fraza daneza "leg godt" (joaca-te bine). In 1949, LEGO a produs primele jucarii de plastic, care au fost patentate in 1958 de catre fiul sau. Clasicele caramizi LEGO au ramas neschimbate din momentul patentarii lor, devenind iconice in lumea jucariilor.

Evolutia jucariilor LEGO: De la caramizi la minifigurine

In anii '80, LEGO a inceput sa se concentreze pe dezvoltarea de noi linii de jucarii, cum ar fi LEGO Technic, care permitea copiilor sa creeze masini si vehicule complexe, LEGO Friends, care era conceputa pentru a atrage fetitele, si LEGO Disney, care aducea personajele din lumea Disney in jocul de constructie.

In secolul 21, LEGO a lansat o varietate de linii inspirate din jocuri si filme, cum ar fi Star Wars, Batman, Marvel Comics, Harry Potter, si multe altele. LEGO a creat, de asemenea, minifigurine care au devenit celebre in intreaga lume, devenind o modalitate prin care copiii pot explora povestile si personajele pe care le iubesc.

Jucariile LEGO: O varietate de inspiratie si creativitate

LEGO Duplo

LEGO Duplo este linia de jucarii conceputa pentru copiii mici, care incurajeaza dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a imaginatiei. Caramizile LEGO Duplo sunt mai mari si mai usor de manevrat decat cele din linia clasica, astfel incat copiii pot construi si explora lumi noi si interesante. LEGO Duplo este disponibil intr-o varietate de seturi, de la animale si vehicule pana la seturi tematice, cum ar fi LEGO Duplo Princess, LEGO Duplo Train, LEGO Duplo Super Heroes si multe altele.

LEGO Technic

LEGO Technic este linia de jucarii care permite copiilor sa construiasca masini si vehicule complexe, cu motoare, mecanisme si functii mobile. Caramizile LEGO Technic sunt concepute pentru a fi mai avansate decat cele din linia clasica, oferind copiilor provocari noi si interesante. LEGO Technic este disponibil intr-o varietate de seturi, de la masini de curse si elicoptere pana la vehicule agricole si de constructii.

LEGO Disney

LEGO Disney este linia de jucarii care aduce personajele din lumea Disney in jocul de constructie LEGO. De la Printesele Disney la personajele din Frozen si Pirates of the Caribbean, LEGO Disney ofera copiilor posibilitatea de a construi si de a explora universuri magice si pline de aventura. Seturile LEGO Disney sunt concepute pentru a aduce in viata personajele preferate ale copiilor si pentru a le permite sa creeze propriile povesti intr-un mod creativ si distractiv.

LEGO Friends

LEGO Friends este linia de jucarii conceputa special pentru fetite, care aduce in jocul de constructie lumea povestilor si aventurilor de prietenie. Caramizile LEGO Friends sunt mai colorate si mai variate decat cele din linia clasica, oferind o varietate de teme, cum ar fi camping, ingrijirea animalelor, muzica, moda si multe altele. Seturile LEGO Friends sunt concepute pentru a incuraja creativitatea si imaginatia, dar si pentru a dezvolta abilitatile sociale si emotionale ale copiilor.

LEGO Classic si LEGO Ninjago

LEGO Classic este linia de jucarii care ofera o experienta de joc de constructie clasica, cu caramizi LEGO in diferite dimensiuni si culori. Seturile LEGO Classic sunt concepute pentru a incuraja creativitatea si imaginatia, dar si pentru a oferi copiilor posibilitatea de a construi si de a explora lumi noi si interesante. Seturile LEGO Classic sunt disponibile in diferite dimensiuni si grade de complexitate, potrivite pentru orice varsta si nivel de experienta. o alta serie extrem de cautata si promovata in ultimii ani este LEGO NInjago avanddiversi protagonisti care experimenteaza aventuri incitante.

Brandul LEGO este cunoscut in intreaga lume pentru jucariile sale de calitate, care incurajeaza creativitatea si imaginatia. De la linia LEGO Duplo, conceputa pentru copiii mici, la linia LEGO Technic, care ofera provocari noi si interesante, LEGO ofera o varietate de optiuni pentru orice varsta si interes. Cu linii precum LEGO Disney, LEGO Friends si LEGO Classic sau LEGO Ninjago, brandul LEGO continua sa inspire si sa incante copiii din intreaga lume, oferindu-le o modalitate distractiva de a construi si de a explora lumi noi si interesante.