Produse

LENOR – Protejeaza hainele pe care le iubesti

Lenor este un brand cunoscut si apreciat de catre consumatorii din toata lumea, iar asta se datoreaza inovatiei constante si grijii pentru calitate pe care compania P&G o aduce in fiecare produs Lenor.
De-a lungul anilor, Lenor si-a extins portofoliul de produse pentru a raspunde nevoilor diverse ale consumatorilor, in timp ce isi mentine standardele ridicate de calitate si performanta.

Specificul brandului Lenor: Parfumuri proaspete pentru toata lumea

Un aspect important care face Lenor sa se remarce fata de alti producatori de produse de ingrijire a hainelor este abordarea unica a companiei in crearea parfumurilor pentru produsele sale. Echipa de parfumerie interna de la Lenor dedica aceeasi atentie si efort in crearea parfumului pentru urmatorul produs Lenor precum ar face-o un parfumier pentru crearea urmatorului parfum fin. Tehnologia Constant Freshness cu bule difuze de parfum asigura o prospetime de lunga durata de care te bucuri.

Povestea Lenor: Performanta in ingrijirea hainelor

De la infiintarea sa in 1963 in Germania, Lenor a fost mereu dedicata sa ofere consumatorilor cele mai moi si proaspete haine. De-a lungul secolului XX, marca si-a extins cu succes amprenta in intreaga lume si a devenit sinonima cu parfumurile de inalta calitate si performanta in produsele de ingrijire a hainelor.

Produsele Lenor: Ingrediente de calitate pe care te poti baza

 1. Balsam de rufe Lenor Spring Awakening
  Cu un parfum proaspat si revigorant, acest balsam de rufe imbunatateste si protejeaza tesatura hainelor tale, mentinandu-le moi si parfumate pentru mai mult timp.
 2. Perle parfumate pentru rufe Lenor Unstoppables Fresh
  Aceste perle parfumate ofera o experienta de prospetime intensa, imbogatind rufele cu un parfum de durata. Pot fi adaugate in masina de spalat sau in cuva de clatire pentru o experienta olfactiva de neuitat.
 3. Balsam de rufe Lenor Sensitive
  Daca esti in cautarea unui balsam de rufe cu un parfum delicat, special creat pentru pielea sensibila, atunci acest produs este alegerea perfecta pentru tine. Acesta protejeaza tesatura hainelor tale si le mentine moi si catifelate.
 4. Detergent capsule Lenor All in One Pods Spring Awakening
  Aceste capsule de detergent sunt perfecte pentru o experienta de spalare fara batai de cap. Formula lor puternica si eficienta ajuta la curatarea rufelor tale, mentinandu-le proaspete si curate.
 5. Balsam de rufe Lenor Gold Orchid
  Cu o aroma bogata si senzuala de flori de orhidee, acest balsam de rufe transforma experienta ta de spalare intr-un moment de relaxare si rasfat. Acesta protejeaza si catifeleaza tesatura hainelor tale, mentinandu-le proaspete si parfumate pentru mai mult timp.
 6. Balsam de rufe Lenor Fresh
  Acest balsam de rufe este special creat pentru a imbunatati prospetimea hainelor tale. Cu un parfum revigorant, acesta protejeaza si catifeleaza tesatura hainelor, mentinandu-le proaspete si parfumate pentru mai mult timp.
 7. Balsam de rufe Lenor Moonlight
  Acest balsam de rufe aduce un parfum misterios si senzual, cu note de fructe exotice si flori delicate. Protejeaza si catifeleaza tesatura hainelor tale, mentinandu-le moi si parfumate pentru mai mult timp.

In concluzie, brandul Lenor reprezinta o alegere excelenta pentru ingrijirea hainelor tale, datorita inovatiei constante si grijei pentru calitate pe care compania P&G le aduce in fiecare produs.
Portofoliul de produse Lenor ofera o gama variata de optiuni pentru a satisface nevoile diverse ale consumatorilor, de la balsamuri de rufe cu parfumuri revigorante si senzuale, la perle parfumate si detergenti capsule pentru o experienta de spalare fara batai de cap.

In plus, Lenor este dedicat sigurantei consumatorilor sai, prin utilizarea ingredientelor sigure si prin supunerea produselor sale unor analize amanuntite de siguranta.