Produse

Persil: O istorie de succes in ingrijirea hainelor

Persil a fost primul detergent din Germania care a revolutionat spalatul rufelor si a adus inovatii tehnologice importante pe piata. Acest brand iconic are o istorie lunga si bogata, cu mai multe inovatii notabile care au fost aduse in ultimii ani.

Persil - Detergent dar si simbol al curateniei

Persil este un brand cunoscut pentru angajamentul sau in oferirea produselor de curatare a hainelor de inalta calitate, dar si pentru faptul ca se adapteaza nevoilor si preferintelor consumatorilor. In ultimii ani, Persil s-a axat pe dezvoltarea de produse eficiente si sustenabile, fara a compromite calitatea si performanta. Aceasta este o marca care a reusit sa se reinventeze si sa se adapteze schimbarilor din piata, dar a ramas fidela valorilor sale.

Povestea Persil - 100 de ani de angajament fata de consumatori

Persil are o istorie bogata, care a inceput in 1907, cand chimistii de la Henkel au combinat silicatul de sodiu cu perboratul de sodiu, creand primul detergent care spala singur. In timp, marca a evoluat, adaugand noi ingrediente si tehnologii inovatoare in produsele sale. In prezent, Persil este un brand recunoscut la nivel mondial pentru calitatea sa, inovatiile tehnologice si angajamentul fata de mediul inconjurator si pielea sensibila.

Produsele Persil – Diversitate si inovatie in spalarea rufelor

Daca doresti sa experimentezi calitatea si eficienta produselor Persil, poti incerca oricare dintre produsele sale, de la detergentul lichid de rufe Persil Power Gel, la detergentul capsule Persil Discs Color 4in1 Deep Clean sau detergentul pudra regular Persil. In plus, pentru persoanele cu pielea sensibila, Persil Sensitive este o alegere excelenta, in timp ce Persil Color Deep Clean Lavender este perfect pentru protejarea culorilor rufelor tale.

 1. Detergent lichid de rufe Persil Power Gel
  Acest detergent lichid de rufe este creat cu o formula puternica care indeparteaza petele dificile si asigura o curatenie profunda a rufelor. Persil Power Gel este disponibil in variante pentru rufe albe si pentru rufe colorate si contine tehnologie de indepartare a petelor si de protejare a culorilor. De asemenea, acest detergent are un parfum placut si proaspat si poate fi folosit la orice temperatura de spalare.

 2. Detergent lichid de rufe Persil Color Deep Clean Lavender
  Acest detergent este special conceput pentru rufele colorate si are o formula puternica care indeparteaza petele si protejeaza culorile. Persil Color Deep Clean Lavender contine o tehnologie avansata de indepartare a petelor si de protejare a culorilor, dar si un parfum placut de lavanda. Acest detergent poate fi folosit la orice temperatura de spalare si are rezultate excelente chiar si la cicluri scurte de spalare.

 3. Detergent capsule Persil Power Universal
  Aceste capsule de detergent sunt o optiune comoda si eficienta pentru spalarea rufelor. Fiecare capsula contine o cantitate precisa de detergent si alte ingrediente active, astfel incat rufele sunt curatate profund si sunt protejate impotriva uzurii si a decolorarii. Capsulele Persil Power Universal sunt potrivite pentru orice tip de tesaturi si pot fi folosite la orice temperatura de spalare.

 4. Detergent capsule Persil Discs Color 4in1 Deep Clean
  Aceste capsule de detergent sunt o optiune comoda si eficienta pentru spalarea rufelor colorate. Fiecare capsula contine o combinatie de detergent, intensificator de culori, indepartator de pete si protectant pentru tesaturi. Persil Discs Color 4in1 Deep Clean sunt potrivite pentru orice tip de tesaturi si pot fi folosite la orice temperatura de spalare.

 5. Detergent pudra Persil Regular
  Acest detergent clasic de rufe este potrivit pentru spalarea rufelor albe si colorate. Persil detergentul pudra are o formula puternica care indeparteaza petele si asigura o curatenie profunda a rufelor. De asemenea, acest detergent are un parfum placut si proaspat si poate fi folosit la orice temperatura de spalare.

 6. Detergent Persil Gel Sensitive
  Acest detergent este special conceput pentru persoanele cu pielea sensibila si nu contine coloranti sau parfumuri artificiale. Persil gelul sensitive asigura o curatenie profunda a rufelor si este balnd cu pielea, reducand riscul de iritatii sau alergii. Acest detergent poate fi folosit la orice temperatura de spalare si este potrivit pentru orice tip de tesaturi.

Asadar, Persil este un brand cu o istorie bogata si o reputatie excelenta in ceea ce priveste calitatea produselor sale. De la lansarea sa in 1907 ca primul detergent din Germania care spala singur, Persil a evoluat constant si a dezvoltat o gama larga de produse care acopera nevoile tuturor consumatorilor, de la detergentul clasic pentru rufe albe si colorate, la detergentul lichid sau capsulele eficiente, pana la produsele speciale pentru pielea sensibila sau pentru rufele colorate.

Indiferent de preferintele si nevoile tale, Persil are o solutie, iar istoria si experienta sa sunt garantia unei calitati si eficiente excelente.