Produse

Prodlacta – Lactate de la munte

Prodlacta a aparut acum mai bine de 100 de ani, acolo unde mesterii laptari au dat nastere primelor lactate din Tara Barsei. Gustul autentic si calitatea produselor Prodlacta se regaseste in fiecare produs si se diferentiaza de concurenta, produsele fiind realizate din lapte colectat din regiunile montane, de la oameni care stiu ceea ce fac si o fac cu cea mai mare dragoste si daruire.

Prodlacta – Traditie in productia lactatelor din 1900

Totul a inceput in anul 1900 cand antreprenorul danez Alfred Jensen a pus stalpii primei fabrici de lactate din Tara Romaneasca sub numele de “Jensenischen Molkerei”. Pe parcursul anilor compania trece prin mai multe schimbari, atat de conducere cat si de sediu si brand, iar in anul 1990, Prodlacta a devenit societate cu capital integral privat sub numele de S.C. Prodlacta S.A.

Prodlacta doreste sa fie sinonim cu calitatea la cele mai inalte standarde, de aceea se angajeaza sa fie in continua imbunatatire si dezvoltare si sa respecte principiile de igiena si siguranta de la selectia materiei prime, la fluxul tehnologic, pana la produsul finit.

Viziunea Prodlacta: Dragoste, calitate, profesionalism

Prodlacta ofera consumatorilor produse provenite din cele mai frumoase si pitoresti locuri din Romania, acolo unde vacutele pasc pasuni intinse de iarba proaspata si unde varfurile ascutite ale muntilor ating cerul iar soarele mangaie iarba sanatoasa a pajistilor. Calitatea si gustul autentic al lactatelor romanesti se regasesc pe deplin in produsele Prodlacta, produse care sunt realizate din lapte colectat din regiunile montane, de la oameni care pun dragoste in ceea ce fac. Prodlacta se angajeaza sa respecte cele mai inalte standarde de calitate, de la verificarea in detaliu a materiei prime la urmarirea fiecarei etape in fluxul tehnologic, pana la produsul finit.

Produse lactate Prodlacta 100% Romanesti

Lactatele de la Prodlacta sunt unele dintre cele mai preferate produse de romani, fiind prezente in toate magazinele Auchan din tara. Iata unele dintre cele mai populare produse Prodlacta:

Lapte de consum Prodlacta 3.5% grasime

Laptele Prodlacta este un lapte de calitate superioara, 100% natural, care isi pastreaza gustul autentic, asa cum a fost daruit de natura. Poti servi lapte simplu, caldut, sau il poti combina cu cereale pentru a savura un mic dejun gustos. De asemenea, este ingredientul ideal pentru prajituri sau alte preparate pe care le poti gati in bucataria ta.

Unt de masa Prodlacta 65% grasime

Untul de masa Prodlacta cu 65% grasime este o sursa de energie si este produs din ingredient 100% naturale pentru a pastra aroma autentica a untului, plin de savoare. Il poti servi la micul dejun pe paine cu dulceata, in sandwich-uri sau la prepararea mancarurilor.

Chefir Prodlacta 3.3% grasime

Chefirul este un produs lactat din lapte fermentat, ce isi are originea in muntii Caucaz. Acesta este realizat prin introducerea granulelor de chefir (amestec de drojdii si bacterii) in laptele de vaca. Chefirul Prodlacta este realizat din laptele provenit de la vacutele de munte care este combinat cu granule de chefir si depozitat intr-o zona calda pentru a fermenta.
Beneficiile chefirului Prodlacta este continutul foarte ridicat de probiotice, bacterii bune care asigura sanatatea sistemului digestiv si sprijina sistemul imunitar.

Smantana Prodlacta 20% grasime

Smantana cremoasa si gustoasa de la Prodlacta are un continut de 20% grasime. O poti consuma simpla pe paine sau ca aliment in preparatele tale. Incearc-o si ai sa vezi ce gust bun prind toate bunatatile tale!

Sana Prodlacta 3.6% grasime

Sana Prodlacta are un coagul fin, omogen, cu o consistenta fluida de smantana proaspata si un gust acrisor si fresh de lapte prins. Gustul traditional de sana Prodlacta te duce cu gandul la copilarie si la zilele petrecute cu bunicii la tara.

Prodlacta este un brand renumit pe piata romaneasca de lactate, cu o istorie de peste 100 de ani, acest brand ramane unul dintre preferatele romanilor datorita gustului autentic si a raportului calitate-pret incontestabil. Incearca si tu gama variata de lactate Prodlacta in magazinul nostru online Auchan.