Casa si CuratenieServetele si hartie igienicaServeteleServetele faciale Zewa Deluxe Aroma Collection, 3 straturi, 60 bucati

Servetele faciale Zewa Deluxe Aroma Collection, 3 straturi, 60 bucati

Cod produs: 133226
Se încarcă recenziile...

Stoc limitat

8,85 lei

Modalitati livrare

Loading...

Produse similare

Servetele faciale Zewa Deluxe Aroma Collection, 3 straturi, 60 bucati - Comanda online acum

Servetele faciale Zewa Deluxe Aroma Collection, 3 straturi, 60 bucati

Servetele in 3 straturi, albe, cu parfum discret de trandafiri, pentru mai multa ingrijire. Servetelele faciale sunt de calitate premium, ambalate intr-o cutie eleganta si usor de folosit. Servetele rezistente, nu se dezintegreaza in masina de spalat daca sunt uitate in buzunarele hainelor.
Informatii Generale
Cantitate / pachet
60
Tip Produs
Servetele faciale
Material
Celuloza
Numar straturi
3
Greutate
0.144

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
servetele-faciale-zewa-deluxe-aroma-collection-60-de-bucati-3-straturi-9426906578974.jpg
Servetele faciale Zewa Deluxe Aroma Collection, 3 straturi, 60 bucati

Stoc limitat

8,85 lei

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.