Smantana gingasa de la Laptaria cu caimac este obtinuta din lapte fara lactoza - continut de lactoza sub 0.01g/100g produs.
Smantana gingasa este obtinuta din lapte partial degresat, cu 18% grasime.
Procesul de productie a smantanii gingase este diferit, pentru a obtine o smantana mai cremoasa.
Despre Laptaria cu caimac
Laptaria cu caimac are in portofoliu lactate de specialitate 100% romanesti, naturale, integrale, create cu pasiune si responsabilitate, din lapte de la vacile din ferma proprie.
Astazi, Laptaria cu caimac are aproximativ 2500 de animale, din care 1000 de vaci de muls. Vacutele lor sunt de rasa pura, cu pedigree (Holstein Friesian) si sunt crescute libere la ferma, in adaposturi semideschise, unde sunt hranite din culturi proprii.
Fabrica lor este construita chiar langa ferma, astfel incat laptele ajunge imediat pe linia de productie, intregul proces (muls si imbuteliat) are loc in doar 24 de ore.
Avand toate acestea, plus mijloacele necesare si dorinta de a produce lactate de calitate, Laptaria cu caimac inseamna produse romanesti proaspete, naturale, sigure, nutritive si fara adaosuri inutile.