#NUEPREATARZIU reciclează cu Auchan!

#NUEPREATARZIU reciclează cu Auchan!

Publicat pe 01.04.2024

50% reducere la gama de tigăi Tefal Simplicity+ pentru orice tigaie veche reciclată

Pentru orice tigaie veche adusă, în perioada 1 aprilie – 15 iunie 2024, în toate cele 33 de hipermarketuri și 7 supermarketuri Auchan, clienții beneficiază de 50% reducere la gama de tigăi Simplicity+.

Astfel, ne mobilizăm din nou pentru protecția mediului și derulăm, pentru a 3-a oară, o campanie de reciclare a tigăilor uzate, în parteneriat cu Tefal.

Mecanismul campaniei:

  • Pentru o tigaie veche (indiferent de brand), predată la Serviciu Clienți până pe 15 iunie 2024, se oferă un voucher cu 50% discount valabil pe durata campaniei (1 tigaie veche = 1 voucher 50% discount pentru 1 tigaie nouă).
  • Se poate alege din cele 5 produse disponibile din gama Simplicity+: Tigaie TEFAL Simplicity+24 cm, Tigaie TEFAL Simplicity+28 cm, Tigaie TEFAL Simplicity+30 cm, Tigaie wok TEFAL Simplicity+ 28 cm sau Tigaie de clătite Simplicity+ 25 cm.
  • La casa de marcat, la scanarea voucherului si cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, se aplică pe loc reducerea de 50% pentru tigaia nouă. Voucherele sunt valabile până pe data de 15 iunie 2024.

Întreaga cantitate de tigăi colectată de la clienți va fi reciclată de către Auchan prin colectorul fiecărui magazin.

Campania se desfășoară doar fizic în cele 40 locații Auchan, deoarece necesita predarea fizica a tigăii vechi indiferent de tip sau marca, cu condiția să fie curată și/sau să nu aibă în ea conținut de orice fel.