Filtre
 lei
 lei

Accesorii rozatoare

Asternut igienic din hartie Cunipic, 10L
Adapator Trixie Drinki 450 ml
Castron Trixie pentru hamster 200 ml
Casuta Trixie din plastic 23 x 15 x 26 cm

Doresti ca rozatorul tau sa aiba parte de o viata lunga si frumoasa? Creeaza-i conditiile optime de trai cu cele mai avantajoase variante de accesorii rozatoare.

Ti-ai luat recent un hamster si inca nu stii ce obiceiuri are? Auchan te ghideaza pas cu pas catre cele mai convenabile oferte! Ingrijirea rozatoarelor este mai simpla decat ai crezut.

Consulta ofertele Auchan, concepute in functie de nevoile specifice animalutelor si asigura-i hamsterului tau o viata completa. Cusca pentru hamsteri cu adapator, roata de plastic si tobogan, un castron Trixie pentru hamsteri, in diferite culori, sau chiar casuta Trixie pentru cobai sunt doar cateva din exemplele disponibile.

Cauti de mult adapatori pentru rozatoare? Auchan iti face o super oferta la un pret avantajos. Ai luat la rand toate magazinele in cautarea unui asternut de hartie pentru rozatoare? Vino la Auchan si adauga-l in cos. Continua apoi cumparaturile cu cel mai cautat produs de igiena: talas Tatrapet pentru rozatoare. Talasul este un absorbant igienic si lipsit de praf, adecvat pentru toate speciile.

Din categoria accesorii hamsteri si rozatoare, nu puteau lipsi simpaticele jucarii pentru hamsteri. Ai grija de sanatatea dentara a rozatorului tau drag cu jucariile colorate, fabricate din lemn de esenta moale, concepute pentru dintii lor. Daruieste-i animalutului tau toate conditiile pentru o viata sanatoasa si fericita, cu ajutorul articolelor si accesoriilor speciale pentru rozatoare propuse de Auchan.

Pune stop produselor costisitoare si numeroaselor drumuri la magazine! Viziteaza-ne in orasul tau si nu ezita sa ceri toate detaliile de care ai nevoie, angajatilor nostri. Mergi la fix si alegi exact ce ai nevoie din gama accesorii pentru rozatoare cu un singur click pe Auchan.ro. In cel mai scurt timp, comanda iti este livrata la usa.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.