Produse

Rozatoarele sunt printre cele mai populare animale de companie pe care le poti avea. Calme, prietenoase si foarte simpatice, ele sunt si usor de ingrijit. Indiferent de ce animalut de companie din categoria rozatoarelor preferi, la Auchan gasesti hrana rozatoare si accesorii, pentru ca prietenul tau necuvantator sa aiba o viata linistita si distractiva.

La fel ca in cazul oricaror alte vietati, si pentru rozatoare hrana joaca un rol esential. Indiferent de ce tipuri de rozatoare alegi pe post de animal de companie, trebuie sa le asiguri tot necesarul nutritiv in fiecare zi.

La Auchan gasesti cele mai bune sortimente de hrana pentru rozatoare mici si rozatoare mari, la pret excelent. Daca ai un iepure, alege din oferta noastra hrana uscata pentru iepuri. Bogata in proteine vegetale, substante minerale si vitamine, mancarea creata special pentru iepuri ii va asigura animalutului tau tot necesarul nutritiv pentru sanatate si energie la cote maxime.

Si daca ai un porcusor de Guineea sau o chinchilla, tot la Auchan gasesti hrana uscata rozatoare la preturi bune, in cantitati mari. Alege sa cumperi rezerve care sa-ti ajunga mai mult timp, in asa fel incat sa nu stai cu grija ca animalutul tau de companie va ramane fara mancare.

In plus, pentru o digestie optima si tocirea dentitiei, alege fanul pentru rozatoare, pe baza de plante uscate. Selecteaza din magazinele noastre si cele mai bune accesorii pentru rozatoare. Pentru a-i asigura animalului tau de companie cele mai bune si igienice conditii, iti punem la dispozitie la Auchan cusca pentru hamster, asternut igienic din hartie sau castron pentru rozatoare.

Toate produsele sunt disponibile atat in magazinele noastre, dar pot fi comandate si online. Comanda acum direct de pe site sau din aplicatie cele mai bune produse pentru rozatoare de la Auchan. Alege livrare la domiciliu sau in magazin.