Filtre
 lei
 lei

Baterie externa

Baterie externa Hama X20 cu capacitate de 20000mAh
Baterie externa Hama, 10.000 mAh, gri
Baterie externa Qilive Q4879, 10.000mAh

Verifica gama de baterii externe si power bank Auchan si opteaza pentru bateria externa corespunzatoare device-ului tau, acum la preturi avantajoase.

Auchan iti propune baterii externa pentru telefon cu capacitate de 13000 mah, utile pentru alimentarea simultana a doua dispozitive mobile. Bateria externa de 20000 mah este unul dintre cele mai populare modele, compact si eficient. Adauga in cosul tau de cumparaturi bateria externa potrivita.

Alege din diversele dotari: port USB, LED-uri indicatoare pentru nivelul de incarcar sau porturi pentru mai multe dispozitive. Poate iti va fi de ajutor una dintre bateriile externe cu compatibilitate universala, si care iti garanteaza protectie la scurtcircuite si supraincarcare.

Si cumparaturile nu se opresc aici! O baterie externa cu capacitate de 10000 mah este perfecta pentru calatorii si concedii! Fiind concepute pentru alimentarea externa a smartphone-urilor si altor dispozitive mobile, este exact ceea ce iti trebuie! Asigura nivelul necesar de incarcare a telefonului in timpul vacantelor, deplasarilor, in situatiile in care nu dispui de vreo priza la indemana sau cand ai de trimis urgent un e-mail important.

Bateriile externe power bank oferite de Auchan, dotate cu porturi de incarcare multipla, indicatoare pentru nivelul optim de incarcare, protectie impotriva descarcarii profunde, protectie la suprasarcina sau scurtcircuit te scapa de griji.

In plus, bateriile externe au un design compact elegant, cu carcasa antiaderenta si placuta la atingere. Protejeaza si prelungeste viata telefonului tau cu baterii externe pentru o incarcare ultra-rapida.

Testeaza si descopera modelul pe care il doreai pe Auchan.ro si comanda produsul preferat la oferta.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.