Filtre
 lei
 lei

Balsam rufe

Balsam de rufe Lenor Spring, 1.9L, 63 spalari
Balsam de rufe Coccolino Blue Splash 1.8 l
Balsam de rufe Sano Maxima 2 l
Balsam de rufe Sano Maxima bio 4 l
Balsam de rufe Sano Maxima 1 l
Balsam de rufe Lenor Spring 1 L, 33 spalari
Balsam de rufe Sano soft silk, 1 l
Balsam de rufe Sano baby cu Aloe vera 2 l
Balsam de rufe Lenor Fresh 1.9 L, 63 spalari
Balsam de rufe Sano Sensitive 1 l
Balsam de rufe Sano wild pearl, 1 l
Balsam de rufe Lenor Emerald 1.5 L, 50 spalari
Balsam de rufe Semana Exlixir Fresh, 1.7L
Balsam de rufe Malizia Muschio Bianco 4L
Balsam de rufe concentrat cu lavanda Auchan, 2 l 80 de spalari
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Balsam rufe Silan Supreme Glamour Gold, 1.2 l
Balsam de rufe Malizia Soffio Blu 4L
Balsam de rufe concentrat Softness Sensation Auchan, 750 ml 30 de spalari
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Balsam de rufe concentrat Soft&Fresh Auchan, 2 l
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Apa parfumata pentru calcat Evrika 1 l
Balsam de rufe Semana Elixir Floral, 1.7L
Servetele transfer Colour Catcher K2R, 40 bucati
30% BONUS PE CARD
valabilitate: 05.01 - 18.01
Balsam de rufe ecologic Auchan, 30 de spalari, 750ml
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Balsam Sano ultra concentrat fresh bloom, 1 l

Iti punem zilnic la dispozitie o lista variata de produse din categoria “Balsam rufe”! Vino chiar acum in cel mai apropiat magazin Auchan de casa ta, sau pune in cosul de cumparaturi online cele mai bun produse pentru rufele tale!

Daca iti doresti tesaturi cu un miros placut, dar care sa si reziste pentru mai mult timp, balsamul pe care il cauti se afla in aceasta lista. Ti-am pregatit o categorie de produse exact asa cum meriti: balsamuri de rufe ale celor mai mari producatori in domeniu, ce ofera palete variate de arome si preturi pe masura asteptarilor!

Fa-ti rapid lista de cumparaturi si fa-ne apoi o vizita pentru ca te asteptam cu mii de surprize! Daca vrei sa cumperi balsam de rufe pentru hainele celor dragi, ai venit in cel mai potrivit loc. Ai parte de preturi avantajoase si reduceri pe care nu le poti refuza, pentru toata gama de balsamuri de rufe de pe auchan.ro!

Vrei sa vezi ce produse avem pentru tine in aceasta categorie online a site-ului nostru? Nu pierde timpul cautand manual un anumit balsam de rufe, pentru ca poti gasi brandul preferat intr-un mod mult mai simplu: filtrele de cautare. Selectezi un anumit criteriu de selectie pentru balsamul tau de rufe, dai click si deja ai in fata cele mai relevante sugestii de produs.

Cat de simplu, nu-i asa? Evident, poti trece manual prin toate produsele din categoria “Balsam rufe”, pentru ca cine stie ce alte surprize mai poti descoperi.

Ai ajuns in aceasta pagina online de produse si vrei sa pui in cosul tau de cumparaturi un balsam pentru rufele de acasa? Da-ne voie sa iti simplificam si mai mult decizia! Vrem sa iti oferim cele mai bune sugestii, astfel incat sa comanzi online cel mai bun balsam pentru textilele intregii familii.

Cumpara de la Auchan: balsam de rufe Coccolino, balsam de rufe Lenor Parfumelle, Vanish, Malizia, dar si o multime de alte produse ce le vor oferi rufelor tale o aroma placuta, dupa fiecare spalare.

Daca ai pregatit lista de cumparaturi te asteptam cu cele mai bune promotii pentru produsele tale preferate!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.