Filtre
 lei
 lei

Bauturi necarbogazoase

Suc natural de mere Alma 3L
Suc natural de portocale Pfanner 2L
Suc natural de portocale Granini, 1L
Suc natural de portocale rosii Santal, 1L
Suc de mere si zmeura Ciao, 2L
Suc de piersici Ciao cu vitamina C, 2L
Suc de mere natural Ana Are, 3L
Suc natural Ciao Multifruit 2 l
Suc de portocale rosii Pfanner, 2L
Suc de portocale Ciao cu vitamina C, 2L
Nectar Tedi cu morcov, mar  si zmeura 0.2 l
Nectar de piersici Santal 1L
Nectar Tedi cu morcov, mar si portocala 0.2 l
Suc natural de mere cu soc Auchan 3L
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Suc natural de portocale Pfanner, 2L
Suc natural Tymbark de ananas 1L
Suc de portocale natural Santal 1L
Suc natural de mere Granini 1L
Suc natural de mere Pfanner 2L
Suc natural Tymbark cu portocale 2 l
Nectar Tedi multivitamine 0.2 l
Suc natural de mere cu pere Auchan, 3L
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Suc cu aroma de ananas si cocos Pfanner, 1L
Suc natural de mere si afine Ana Are, 3L
Suc  de piersici Pfanner, 2L
Suc natural de mere si pere Ana are, 3 l
Nectar de pere Santal 1L
Nectar de portocale si mango Granini 1L
Suc natural Tymbark cu visine si mere 1 l

Descopera produsele si cele mai bune preturi din categoria “Bauturi necarbogazoase”.

Treci prin oferta magazinului online Auchan si cumpara in cel mai simplu mod posibil bauturi fara acid: sucuri naturale, nectar, sucuri bio si alte bauturi necarbogazoase. Salveaza timp si efort, comandand online de fiecare data cand iti vrei sa cumperi un stoc mai mare de produse. De unde? Evident, de pe site-ul in paginile caruia gsaesti toate lucrurile de care ai nevoie: Auchan.ro!

Iti este pofta de bauturi fara acid? Fa-le loc de pe acum in frigider si vezi apoi ce oferte poti prinde astazi in aceasta categorie. Ai parte de o gama varianta de bauturi necarbogazoase, de la cei mai mari producatori. Asa ca fii liber sa alegi gusturile care ti-au placut mereu, comandand online sucuri fara acid si nectar de aici. Nu ai suficient timp la dispozitie, astfel incat sa poti trece cu multa rabdare prin oferta din categoria “Bauturi necarbogazoase?”.

In acest caz, noi iti oferim o varianta simplificata a procesului de cautare, construita in jurul filtrelor de sortare a produselor. Gasesti rapid sucul tau preferat, adaugi apoi si alte produse din oferta magazinului online Auchan, finalizezi comanda, iar bunatatile au plecat spre tine in cel mai scurt timp posibil. De la “Brand” la “Tara de Origine”, de la “Cantitate” la “Aroma”, iti ofera mult mai simplu raspunsurile pe care le cauti in categoria de produse “Bauturi necarbogazoase”.

Iti este pofta de un suc racoritor? Atunci noi te asteptam in fiecare zi cu sucuri de fructe Cappy, Granini, Santal, Granini, FuzeTea, Lipton, Timbark, limonada si nectar pe gustul tau!

Asteptam sa ne contactezi la 021-9141, pentru a-ti oferi mai multe informatii despre realizarea unui cont si plasarea unei comenzi online pe auchan.ro!

Ce presupune procesul de pasteurizare?

Pasteurizarea este un proces de conservare inventat de Louis Pasteur si patentat in 1865, ce presupune conservarea alimentelor prin incalzirea lor la o temperatura ridicata si apoi scaderea brusca a temperaturii, pentru a elimina bacteriile si patogenii din alimente.

Ce tipuri de bauturi necarbogazoase pot gasi la Auchan?

In oferta Auchan veti gasi sucuri fara dioxid de carbon, de mai multe feluri: sucuri naturale din fructe, bauturi racoritoare cu fructe, siropuri si ice tea.

Pot gasi bauturi necarbogazoase fara conservanti?

Auchan va ofera o gama diversificata de produse, ce include bauturi necarbogazoase fara conservanti, precum sucurile naturale de fructe, fara adaos de zahar si conservanti.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.