text.skipToContent text.skipToNavigation
Filtre
 lei
 lei

Bere artizanala

Bere blonda Csiki Sor, 0.5 l
Bere alba nefiltrata Nenea Iancu, sticla 0.5L
Bere alba Paulaner nefiltrata, sticla 0.5L
Bere artizanala Hobgoblin sticla, 0.5 l
Bere blonda nefiltrata Weihenstephaner, 0.5 l
Bere alba nefiltrata Paulaner, 0.5 l
Bere blonda Nenea Iancu, 0.5 l
Bere bruna Csiki Barna, 0.5 l
Bere blonda Bermas, 0.5L
Bere blonda Calimani, 0.5 l
Bere blonda Solca, 0.5 l
Bere aramie Krem Sor la sticla, 0.5 l
Bere bruna Paulaner nefiltrata, sticla 0.5L
Bere artizanala Ginger Beard, sticla, 0.5 l
Bere alba nefiltrata Edelweiss 0.5L
Bere blonda Miller Genuine Draft, 6 x 0.33 l
Bere artizanala Hobgoblin Gold sticla, 0.5 l
Bere rosie Kasteel Rouge 0.33 l
Bere alba Hoegaarden, 0.33L
Bere IPA Arrogant, sticla 0.33L
Bere roscata Sikaru  English Ipa, 0.33 l
Bere blonda Westmalle Trappist Tripel 0.33 l
Bere rosie Spitfire, sticla 0.5L
Bere blonda Lomza Full sticla 0.33L
Bere blonda nefiltrata Sara IPA, 0.5L
Bere alba nefiltrata Schofferhofer, 0.5 l
Bere blonda Indigen, sticla 0.5L
Bere blonda St. Stefanus Abbey, 0.33 l
Bere blonda Miller Genuine Draft, 6 x 0.5 l
Bere blonda Kasteel Tripel 0.33 l
Bere blonda Sikaru Pale Ale, 0.33 l
Bere rosie Ipa Shepherd Neame, sticla 0.5L
Bere blonda nefiltrata Corvus, sticla 0.5L

Iti place sa privesti meciurile de fotbal de pe canapeaua din living sau planuiesti o petrecere alaturi de gasca de prieteni si de intrega familie? Iti recomandam sortimentele de bere artizanala, un tip de bauturi recent aparute si din ce in ce mai populare in supermarket-uri si restaurante. Daca ai auzit pana acum de acest termen, insa nu stii exact care sunt motivele pentru care ar trebui sa consumi bere artizanala, iti prezentam in continuare cateva detalii despre acest produs.

Berea artizanala este cunoscuta si ca bere craft si este obtinuta prin metode traditionale de producere. De asemenea, nu contine conservanti si nici aditivi, ceea ce inseamna ca este o alternativa sanatoasa a bauturilor alcoolice conventionale. In comparatie cu berea clasica si industriala, berea artizanala este mai aromata si mai putin acidulata.

De pe auchan.ro si din locatiile noastre fizice poti comanda bere artizanala cu o cantitate de alcool intre 5 si 7%. In plus, alaturi de ingredientele principale necesare pentru obtinerea berii (respectiv apa, orzul, hameiul si drojdia de bere), pentru producerea acestui tip de bautura se pot folosi si plante aromatice sau condimente, fructe si diverse cereale.

Berea artizanala este un sortiment special de bautura, conceput pentru iubitorii de bere pura. Tu ai incercat-o pana acum? Comanda bere artizanala din magazinele Auchan si de pe site si descopera gustul aromat al acesteia!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x