Filtre
 lei
 lei

Bere fara alcool

Bere fara alcool Ursus Cooler, 4 x 0.5L
Bere blonda fara alcool Heineken 0.33L
Bere blonda fara alcool Heineken 0.5L
Bere Ursus Cooler fara alcool doza 0.5 L
Bere Ciuc Radler zmeura si lamaie doza, 0.33L
Bere fara alcool Caribia, 0.33 l
Bere blonda fara alcool Albrau doza 0.5L
Bere fara alcool Ciuc Radler 0.33L
Bere Tuborg fara alcool la doza, 0.5L
Bere blonda Clausthaler doza 0.5 l
Bere fara alcool Golden Brau 0.5L
Bere blonda fara alcool Bavaria, 0.5L
Bere cu aroma de mar si para Fresh 0%, 0.5L
Bere blonda Timisoreana 0%, sticla, 0.33 l
Bere cu aroma de mar si para Fresh 0%, 0.33L
Bere blonda Ciuc Radler 0%, doza, 5+1 x 0.33 l

Berea fara alcool este prima ta optiune atunci cand mergi la raionul de bauturi? Acum o poti comanda si online, de pe Auchan.ro! Berea fara alcool este ideala pentru persoanele care vor sa renunte la alcool, dar si pentru soferii care vor sa se racoreasca intr-o zi torida de vara. Alege bere fara alcool daca vrei sa te bucuri de cateva beneficii importante pentru sanatate. Stiai ca o bere fara alcool consumata ocazional iti mentine sanatatea inimii?

De asemenea, consum-o cu incredere daca vrei sa iti stimulezi pofta de mancare. Totodata, dupa un antrenament intens este recomandat sa bei o bere fara alcool deoarece contribuie la refacerea musculara. Mai mult decat atat, berea fara alcool contine si numeroase vitamine, astfel ca are un impact pozitiv asupra sanatatii organismului. In categoria noastra dedicata poti regasi bere fara alcool la sticla si la doza, in diverse cantitati.

In plus, ai la dispozitie o multime de branduri producatoare din care poti alege, printre care si unele extrem de cunoscute cum ar fi: Ursus, Tuborg, Ciuc, Heineken, Stella Artois si multe altele. Poti opta chiar si pentru bere aromatizata, precum cea cu portocale, zmeura si lamaie, menta sau mar.

Comanda sortimentele preferate de bere fara alcool din magazinul nostru online sau vino in locatiile noastre din tara si beneficiaza de preturi accesibile!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.