Filtre
 lei
 lei

Bere fara alcool

Bere fara alcool Ursus Cooler, 4 x 0.5L
Bere Ursus Cooler fara alcool doza 0.5 L
Bere blonda fara alcool Heineken 0.5L
Bere blonda fara alcool Heineken 0.33L
Bere blonda Ursus mini fara alcool sticla 0.33 L
Bere Ursus Cooler cirese, 0% alcool, doza, 0.5 l
Bere fara alcool Caribia, 0.33 l
Bere blonda fara alcool Albrau doza 0.5L
Bere Ursus Cooler grepfrut, 0% alcool, doza, 0.5 l
Bere Apostel alba, nefiltrata 0% alcool, doza, 0.5 l
Bere fara alcool cu ghimbir Bundaberg, 375ml
Bere blonda Clausthaler nefiltrata, sticla, 0.33 l
Bere blonda Clausthaler doza 0.5 l
Bere fara alcool Golden Brau 0.5L
Bere cu aroma de mar si para Fresh 0%, 0.5L
Bere blonda Timisoreana 0%, sticla, 0.33 l
Bere blonda Ciuc Radler 0%, doza, 5+1 x 0.33 l
Bere cu aroma de zmeura si afine Fresh 0%, 0.33L
Bere cu aroma de mar si para Fresh 0%, 0.33L
Bere fara alcool Ciuc Radler cu aroma de zmeura, 0.5L
Bere fara alcool Ciuc Radler cu lamaie, 0.5L
Bere fara alcool Ciuc Radler cu citrice, 0.5L
Bere fara alcool Ciuc Radler cu visine, 0.5L
Bere fara alcool Peroni, 0.33L
Bere fara alcool Birra Moretti, blonda, 0.5L
Bere fara alcool Peroni, 0.5L
Pachet bere blonda Neumarkt, (5+1) x 0.5L

Berea fara alcool este prima ta optiune atunci cand mergi la raionul de bauturi? Acum o poti comanda si online, de pe Auchan.ro! Berea fara alcool este ideala pentru persoanele care vor sa renunte la alcool, dar si pentru soferii care vor sa se racoreasca intr-o zi torida de vara. Alege bere fara alcool daca vrei sa te bucuri de cateva beneficii importante pentru sanatate. Stiai ca o bere fara alcool consumata ocazional iti mentine sanatatea inimii?

De asemenea, consum-o cu incredere daca vrei sa iti stimulezi pofta de mancare. Totodata, dupa un antrenament intens este recomandat sa bei o bere fara alcool deoarece contribuie la refacerea musculara. Mai mult decat atat, berea fara alcool contine si numeroase vitamine, astfel ca are un impact pozitiv asupra sanatatii organismului. In categoria noastra dedicata poti regasi bere fara alcool la sticla si la doza, in diverse cantitati.

In plus, ai la dispozitie o multime de branduri producatoare din care poti alege, printre care si unele extrem de cunoscute cum ar fi: Ursus, Tuborg, Ciuc, Heineken, Stella Artois si multe altele. Poti opta chiar si pentru bere aromatizata, precum cea cu portocale, zmeura si lamaie, menta sau mar precum Ciuc Radler sau Ursus Cooler.

Comanda sortimentele preferate de bere fara alcool din magazinul nostru online sau vino in locatiile noastre din tara si beneficiaza de preturi accesibile!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.